NaslovnicaVijestiOd 16 do 21 godine su bili nerazdvojni: Rio Ferdinand objasnio zašto...

Od 16 do 21 godine su bili nerazdvojni: Rio Ferdinand objasnio zašto je prestao pričati sa Frank Lampardom

Rio Ferdinand je otkrio kako je prestao pričati sa Frank Lampardom zbog rivaliteta klubova za koje su igrali.

Od 16 do 21 godine

Bili su zajedno kao glasnogovornici na BT Sportu za Premier ligu i Ligu prvaka, ali na visini njihove karijere, njihov odnos je bio nepostojeći, gdje nam je Ferdinand detaljno objasnio zašto je to tako.

Od 16-21 godine, dvojac je bio zajedno u West Hamu i bili su nerazdvojni, ali kada su prešli u Manchester United i Chelsea, sve je to palo u vodu – unatoč tome što se pad nikada nije dogodio.

[su_premierleague]

Ferdinand je za BT Sport izjavio:

“Napisao sam poglavlje u svojoj knjizi o Frank Lampardu, zajedno smo odrasli u West Hamu, a onda smo otišli odvojenim putevima, ja u Manchester United, a on u Chelsea, od 16 do 21. godine smo sve radili zajedno, putovali zajedno, izlazili, bili smo nerazdvojni.”

“Kada sam otišao u Manchester United i on u Chelsea, prestali smo govoriti, nikada o tome nismo govorili, prestali smo razgovarati, napisao sam ovo poglavlje na kraju moje karijere, prije nego što sam ga objavio, iz ljubaznosti sam poslao Franku i pitao ga da li je to uredu. Poslao mi je poruku i rekao da je on napisao to poglavlje o meni, bilo bi isto kao što sam ga i ja napisao, točno u riječ.”

[su_bonus]

“Nismo se međusobno mrzili, ali nisam mu želio dati nešto što bi mogao odnijeti u Chelsea. Nisam ga zapravo više ni volio, jer je igrao za Chelsea. Htio sam. Bila je to opsesija za pobjedom.”

“Razvili smo se u svojim klubovima i nismo razgovarali. Ali sada razgovaramo, čak je bio i na mom rođendanu. Što sport može uraditi privatnim odnosima, to je zaista ludo, sve zbog opsesije za pobjedama.”

Ferdinand i Lampard, kao Steven Gerrard, David Beckham, Paul Scholes i drugi, nazvani su kao ‘zlatna generacija’, ali nikada nisu ostvarili svoj puni potencijal sa reprezentacijom.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!