NaslovnicaVijestiOD KLADIONICE: Za godinu dana 400.000 funti

OD KLADIONICE: Za godinu dana 400.000 funti

Za godinu dana 400.000 funti, zvuči zaista nevjerovatno… Alex i Gavin Walker su braća koja žive u Londonu, a svoj život su kompletno posvetili kladionici.

Za godinu dana 400.000 funti (2)

Njih dvojica su uspješnim klađenjem zaradili 400.000 funti u protekloj godini i po. Otkrili su kako im je to pošlo za rukom, i možda su nekom od vas pomogli da drugačijim očima gledate na klađenje.

“Kladimo se samo na fudbal, a glavne opklade su pojedinačne utakmice (singlovi). Najbolje je kladiti se na mečeve koji su počeli, tako lako možete doći do zaključka šta će biti na toj utakmici.

Kladimo se bukvalno na sve, recimo, ustanemo u 7 ujutru i gledamo žensku utakmicu Uzbekistan – Japan U16. Nađemo kvalitetan strim iz Kine, zavalimo se u krevet i kladimo se.

Odgledamo oko 5 mečeva dnevno, ali nikada nam ne dosadi. Ulozi su nam sve veći i veći, neće nam dosaditi da gledamo utakmice.

Za godinu dana 400.000 funti

Roditelji nisu bili najsretniji kada smo napustili svoje poslove, ali smo im pokazali da sada imamo konstantan priliv novca. Naravno, ostavili smo 70 hiljada funti za slučaj da krene naopako.

Postoji dosta ljudi koji žele da zarade na kocki, a nemaju pojma šta rade. Uvijek kada ostvare bilo kakav profit oni to upropaste odmah. Nije stvar u tome.

Predlažem ljudima da se uvijek klade na utakmice koje su u toku. Nikada nemojte ubacivati više mečeva na tikete, akumulatore, i sl. Samo singlovi prolaze. Morate potražiti kladioničarske kvote koje su pogrešne i da to iskoristite. Kada bacite novčić šanse su 50/50. Ono što mi pokušavamo jeste da potražimo novčić sa 60% šanse da se okrene strana koja je nama potrebna.”, bile su riječi Gavina Walkera.

A ako i Vi želite zaradite kao braća Walker učinite to odma OVDJE!

BONUS

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!