NaslovnicaVijestiOd ovoga ćete se NAJEŽITI: Ovako izgleda kada ti Messi ISPUNI snove!...

Od ovoga ćete se NAJEŽITI: Ovako izgleda kada ti Messi ISPUNI snove! (VIDEO)

Mnogi ljudi sanjaju da će, barem samo na trenutak, upoznati Lionela Messija.  On je, naravno, jedan od najboljih nogometaša na svijetu, koja je uzor milijunima djece širom svijeta, ali Argentinac je toliko skroma da nikada ne odbija bilo kakve posebne zahtjeve.

Sada je u javnost procurio video, koji je nastao prije osam mjeseci kada je Messi upoznao sina meksičkog reprezentativca Andresa Guardada. Sve je zabilježila Guardadova žena, koja je osam mjeseci  krila video ali je sada uzbuđena majka ipak odlučila da ga objavi.

>> ŽELI IGRATI POD VODSTVOM DIEGA: Atletico Madrid poslao ponudu od 40 miliona eura za Simeoneovog sina!

Isječak je snimljen u siječnju ove godine, nakon utakmice između Barcelone i Betisa, koji je Betis izgubio 0: 5.

Čak i iz tog razloga Guardado ne može biti sretan, ali nakon utakmice dobra volja njegova sina Maxima ga je spravila u dobru volju, jer je konačno upoznao svog idola.

“Imam fotografiju s Messijem, imam fotografiju s Messijem”, vikao je Maxim.

[su_bonus]

Guardado je argentinskim medijima objasnio što se dogodilo te noći i time još jednom potvrdio kako je Lionel Messi sasvim običan čovjek bez obzira na slavu.

„Kada je Maxim saznao da smo igrali protiv Barcelone, pitao me, da li mogu organizirati fotografiju sa Messijem. Messija sam pitao za uslugu, on je rekao da nema problema, da dođemo k njemu”, rekao je meksički reprezentativac.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!