NaslovnicaVijestiOD OZILA DO RAKITIĆA: Ovako bi izgledao Schalke da nisu prodavali igrače

OD OZILA DO RAKITIĆA: Ovako bi izgledao Schalke da nisu prodavali igrače

Problem koji Schalke ima je taj da nije mogao zadržati igrače iz njihove akadamije, te obično nisu mogli odbiti ponude koje su dobijali za igrače.

Schalke da nisu prodavali igrače

Schalke je trenutno na četvrtoj poziciji u Bundeslligi. Ekipa Schalkea bi zaista danas bila jedna od glavnih izazivača za titulu, a ovako bi ta momčad izgledala:

Na golu bi stajao Maneul Neuere, koji je za Schalke branio između 2006-2011. godine kada je prešao u redove Bayern Minhena. Nijemac je za Schalke branio u 156 utakmica, kada je napustio ovaj klub pustio je suzu.

Desni bek bi bio Rafinha, koji trenutno igra za Bayern Minhena. Brazilac je za Schalke igrao pet godina, te je za te godine odigrao 153 utakmica i postigao sedam golova.

U odbrani bi bili Heiko Westermann i Kyriakos Papadopoulos, Westerman je za Schalke odigrao 123 utakmica, trenutno igra za Real Beris. Papadopoulos odigrao 97 utakmica u dresu Schalkea, trenutno igra za Bayer Leverkusen.

Lijevi bek Benedikt Howedes je za Schalke odigrao 286, te je još uvijek njihov član.

u vezi bi bio Johannes Geis, mladi igrač koji je nedavno došao u Schalke, odigra je 23 utakmice, te bi igrao uz rame sa Ivanom Rakitićem, koji je za Schalke odigrao 135 utakmica, a trenutno igra za Barcelonu.

Na lijevom krilu bi bio Leroy Sane, koji je ješ uvijek član Schalkea, odigrao je 42 utakmice za ovaj klub, na desnom krilu bi bio Julian Draxler, igrač koji je odigrao 170 utakmica za ovaj klub, trenutno brani boje Wolfsburga.

Plejmeker – Mesut Ozil, koji je za Schalke igrao u 47 utakmica, trenunto igra za Arsenal, a napadač bi bio Leroy Sane, još uvijek igrač Schalkea.

Schalke da nisu prodavali igrače (2)

[su_netbet_cura]

[excerptlist num=4 cat=’Analize’ ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!