NaslovnicaVijestiNavijači ODLUČNI u svojoj NAMJERI: Od Unai Emerya zahtijevaju da u klub...

Navijači ODLUČNI u svojoj NAMJERI: Od Unai Emerya zahtijevaju da u klub vrati nekadašnjeg nogometaša i ljubimca navijača!

Navijači Arsenala možda su napokon dobili rat koji su vodili protiv Arsenea Wengera, ali to ih nije zaustavilo da na Twitteru ponovo pokrenu “peticiju”  i postavljaju zahtijeve svom klubu. Sada bi željeli da im se bivši nogometaš i ljubimac navijača ponovo pridruži u klubu.

UNAI EMERY DOVODI

Oliver Giroud vrlo je blizu odlaska iz Chelseaja ovog ljeta – i navijači njegovog bivšeg Arsenala u klubu očajnički žele da Francuz dođe kući.

Napadač je napustio Emirate i zamjenio ih za Stamford Bridge tijekom zimskog transfer roka u januaru nakon provedenih šest poprilično uspješnih godina s Topncima a i u Chelseaju je ostavio poprilično dobar utjecaj u drugoj polovici sezone.

>> OGLASIO SE: Evo što je Jose Mourinho rekao o budućnosti Anthonyja Martiala u Manchester Unitedu!

Ali nakon dolaska novog menadžera Mauriza Sarrija, čini se da će Giroud biti višak u planovima Italijana, jer sa svojim stilom igre ne odgovara stilu koji gaji talijanski stručnjak koji se temelji na posjedu i taktikom temeljenoj na brzom tempom.

Giroud, koji će ove godine napuniti 32. godine, povezuje se s prelaskom u Atletico Madrid, ali čini se da ima dosta navijača Arsenala koji bi voljeli vidjeti kako se njihov veliki ljubimac vraća u sjeverni London još ovog mjeseca.

[su_bet365_koeficijenti]

https://twitter.com/cylegolaslover/status/1020685640294264833

https://twitter.com/GunnerForever07/status/1019973987865104386


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!