NaslovnicaVijestiOdbio Barcelonu zbog Chelseaja

Odbio Barcelonu zbog Chelseaja

Odbio Barcelonu zbog Chelseaja. Belgijski mladić, koji je trenutno na posudbi u Real Betisu, otkrio je da je odbio napredak u Katalonske gigante kako bi prešao na Stamford Bridge.

Odbio Barcelonu zbog Chelseaja

Charly Musonda je otkrio kako je dobio priliku da se pridruži Barceloni u 2012.godini, ali ju je odbio da bi otišao u Chelsea.

19-godišnjak je napustio Anderlechtovu poznatu omladinsku školu sa 16. godina kako bi se pridružio Plavcima, gdje još uvijek nije napravio debi u prvom timu.

Musonda je otkrio da ga je odluka Chelseaja da dovede i njegovu braću Lamisha i Tika, na kraju uvjerila da odbije Barcelonu.

“Istina je da sam odbio Barcelonu, jer se Chelsea složio da potpiše i moju braću”, rekao je Musonda za Marcu.

“U to vrijeme, to je bilo vrlo važno za porodicu, to da smo svi u istom klubu. Željeli smo se držati zajedno.”

[su_bet365_live_koeficijenti]

“Barcelona je među najboljima na svijetu, ali mi je bilo važno da sa sobom imam i svoju porodicu.”

“Posjet La Masiji je bio impresivan. Bilo je to sjajno iskustvo koje me motivisalo da radim naporno. Upoznao sam Pep Guardiolu. To je bila velika posjeta.”

Musonda je impresionirao od dolaska u Betis na posudbu u januaru, postižući gol u jednoj od sedam utakmica u La Ligi.

Igrajte našu nagradnu igru svakim danom na našem forumu i osvojite 10€. Vrlo jednostavno, registrujete se na forum i počnite pogađati parove koje vam mi predložimo. Ništa ne morate uplaćivati, vaše je samo da pogodite parove i bit ćete isplaćeni na Bet365.

Nagradna Igra – Pogodi TIPOVE i OSVOJI 10 €

Bet365 kladionica vam nudi i velike bonuse koje možete dobiti ukoliko se registrujete na banneru ispod. Bet365 online kladionica je jedna od najpoznatijih na svijetu koja broji oko sedam miliona korisnika iz 200 različitih zemalja širom svijeta. Očekujte vrlo široku ponudu na sve vrste sportova i veliki izbor klađenja uživo. 

[su_bet365_200_bonus_veliki]

[touchcarousel id='2']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!