NaslovnicaVijestiODBIO DVOGODIŠNJI UGOVOR: Klub koji juri za Ligom prvaka ponudio ugovor Usain...

ODBIO DVOGODIŠNJI UGOVOR: Klub koji juri za Ligom prvaka ponudio ugovor Usain Boltu!

Odbio dvogodišnji ugovor. Klub koji juri za Ligom prvaka ponudio ugovor Usain Boltu! Usain Bolt odbio je dvogodišnju ponudu ugovora od kluba koji juri za Ligom prvaka – klub iz Malte, Valletta FC.

Odbio dvogodišnji ugovor

Bolt je trenutno još uvijek na probi sa australskim Central Coast Marinersima i nada se da će postati profesionalni nogometaš i potpisati ugovor nakon što se povukao iz atletike.

Postigao je dva gola za Marinerse u prijateljskoj utakmici protiv Macarthur South West Uniteda prošlog tjedna, prije nego što se žalio na to što je podvrgnut testiranju na droge.

[su_bet365_koeficijenti]

Međutim, čini se da će vjerojatno ostati kod Marinersa za sada nakon što je odbio priliku da se pridruži klubu koji je ranije opisan od ESPN-a kao ‘klub koji juri za Ligom prvaka’, ranije ovog tjedna.

“Postoji veliko zanimanje za Usaina koji igra nogomet”, izjavio je agent Ricky Simms za ESPN.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

“Redovito imamo slične pristupe. Mogu potvrditi da Usain ne želi nastaviti juriti za ovom prilikom na Malti.”

Ghasston Slimen, glavni i izvršni direktor kluba Valletta FC je dodao: “Želimo sve najbolje Usain Boltu sa njegovom nogometnom karijerom. Ponuda Vallette će uvijek biti tu ako je bude želio.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!