NaslovnicaVijestiTRANSFER BOMBA: Mbappe dogovorio sve sa Real Madridom

TRANSFER BOMBA: Mbappe dogovorio sve sa Real Madridom

Saga oko transfera francuskog napadača Kyliana Mbappea u Real Madrid dominira vijestima tijekom posljednje dvije sezone prijelaznog roka.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Međutim, sada je postignut sporazum između Mbappea i Real Madrida, što znači da je talentirani napadač dogovorio sve osobne uvjete s Los Blancosima, dok se još čeka dogovor između klubova o visini odštete.

Mbappe će potpisati petogodišnji ugovor s Real Madridom, što znači da će ostati u klubu do ljeta 2028. godine. Njegova godišnja plaća će iznositi impresivnih 50 milijuna eura.

Dodatno, Real Madrid će se osigurati od potencijalnih pokušaja kupnje njihove zvijezde tako da će u Mbappeov ugovor uključiti odštetnu klauzulu od nevjerojatne cifre od milijardu eura.

Da se podsjetimo, u nedavno završenoj sezoni Mbappe je za PSG odigrao 43 utakmice u svim natjecanjima. Izvanredno je postigao 41 gol, pružajući također 10 asistencija.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!