NaslovnicaVijestiODBIO OGROMNE NOVCE ZBOG REALA: Zvijezda Chelseaja na korak od prelaska u...

ODBIO OGROMNE NOVCE ZBOG REALA: Zvijezda Chelseaja na korak od prelaska u kraljevski klub

Odbio ogromne novce zbog Reala. Zvijezda Chelseaja na korak od prelaska u kraljevski klub. Chelseajev vratar Thibaut Courtois je tvrdio da je odbio bolju ponudu od drugog kluba kako bi ostvario svoj transfer u Real Madrid.

ODBIO OGROMNE NOVCE

To je prema njegovom agentu Christophe Henrotayu, koji je gurnuo Chelseaja da napokon dopusti njegovom klijentu da napusti Stamford Bridge zbog Bernabeua u intervjuu za The Sun.

Belgijanac je jedan od najboljih vratara na planeti i razumljivo je da Plavci ne žele da ga puste sa samo nekoliko dana preostalih za njih da potpišu idealnu zamjenu.

[su_bet365_100bonus]

Courtois se ipak može prodati nakon 9. kolovoza, stime da se prijelazni rok ne zatvara za većinu europskih liga do kraja mjeseca, ali nakon toga Chelsea neće moći potpisati nikoga da popuni tu prazninu.

To je zabrinjavajuća situacija za novog menadžera Maurizija Sarrija, ali Courtoisov zastupnik se izjasnio sa Chelseajom da dopusti igraču da ode, jer je važno da mu se približi njegova obitelj.

Henrotay koristi taj osobni razlog kao objašnjenje da Courtois nije motiviran novcem, jer tvrdi da je odbio još jednu veću ponudu.

[su_bet365_koeficijenti]

“Imali smo prijedloge da se radi o novcu, a istina je da bi mogao dobiti povećanje plate sa transferom”, rekao je Henrotay za The Sun.

“Ali, on je odbio bolju ponudu negdje drugdje, jer to je više od finansijske odluke.”

“Ovo je ljudska odluka temeljena na nekome tko želi biti blizak svojoj obitelji i djeci – i to je razumna stvar.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!