NaslovnicaVijestiOdbio ponudu Leicestera za mjesto trenera zbog njihovog ponašanja prema Claudio Ranieriju

Odbio ponudu Leicestera za mjesto trenera zbog njihovog ponašanja prema Claudio Ranieriju

Odbio ponudu Leicestera za mjesto trenera zbog njihovog ponašanja prema Claudio Ranieriju. Vidjevši Leicester City u tako dobroj formi je zaista lijepo. Iako je nesumnjivo osvježavajuće vidjeti prvake kako oživljavaju svoju formu, protunapade, navijači širom svijeta i dalje pronalaze odsutnost Claudio Ranierija vrlo teškom i to je svakako osjetljiva tema za sve navijače Leicester Cityja.

Odbio ponudu

Međutim, šokantna odluka da se otpusti talijanski trener je iritirala više one kod kuće i na tribinama, ali i one koji su u toj profesiji i koji se znaju sa Ranierijom. U stvari, Leicesterovo rukovanje ovom situacijom im je poremetilo planove za zamjenu Claudia Ranierija.

Ako u potpunosti zaboravite na prošlu sezonu, odluka da smijene Ranierija dokazuje se vrlo nelogičnom. Uostalom, ekipa Lige prvaka koja je potrošila 60 milijuna za transfere ne bi trebalo da bude blizu posljednja tri na tabeli u Premier ligi, ali s obzirom da ih je izvukao od ispadanja, a zatim naredne sezone osvojio naslov Premier lige, to je dovoljan razlog da se ovakve stvari ne dešavaju.

[su_euro_soccer_bonus]

Jednostavno ne možete zaboraviti 2015/16 sezonu. Zaista je tih devet mjeseci koje je Ranieri pretvorio u bajkovitu sezonu za nižerangirani tim i napravio ih jednom od najboljih ekipa u Premier ligi je za svaku pohvalu.

Prema tome, ono što se čini savršeno pragmatična odluka, nije trebalo da se desi barem do kraja sezone i sve to je zaista iritiralo nogometne ljubitelje širom svijeta.

PRANDELLI ODBIO PONUDU LEICESTER CITYJA

Leicester nije bio spreman predati ekipu asistentu, oni su htjeli da zamijene jednog Talijana sa drugim, točnije Cesar Prandellijom.

Nakon što je podnio ostavku u Valenciji u prosincu, bivši trener Italije je bio na raspolaganju za Englesku. Obraćajući se za SFR Sport i kao što je naglašeno od strane FourFourTwo, Prandelli je otkrio da je Ranieri utjecao na njegovu odluku da ne prihvati ponudu Leicestera.

59-godišnjak je objasnio: “Dobio sam ponudu od Leicestera, no odmah sam rekao da neću ići na takvo mjesto nakon što sam vidio kako su tretirali Ranierija. Ne idete na takvo mjesto i točka.”

[su_bet365_novo__koeficijenti]

“Biti menadžer je izuzetno teško, ali to je divan posao. U posljednjih nekoliko godina postoje velike promjene među odnosima trenera i igrača.”

“Na primjer, Ranieri je postigao nešto izvanredno, nešto što se ne može ponoviti. Trener koji je osvojio povijesni naslov, naslov koji će svi pamtiti, a zatim je dobio otkaz nakon nekoliko mjeseci.”

“Kada je odgovornost svih na ramenima jedne osobe, ne može to izdržati. Ako je to odgovornost koja se dijeli sa klubom, zaposlenicima i igračima, onda to postaje mnogo jednostavnije.”

“Trener treba biti samo trener. Kada ga pitate da radi neke druge poslove, onda to postaje mnogo kompliciranije.”

Svaka čast Prandelliju koji je bio prilično siguran u svoju odluku.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Pročitajte analizu utakmice Manchester Cityja i Liverpoola, saznajte koja momčad je u problemima sa izostancima, te na što se kladiti. 

Manchester City v Liverpool: Još jedan veliki test za Pep Guardiolu i njegovu obranu

Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!

Kladjenje forum

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!