NaslovnicaVijestiODBIO PONUDU PSG-a: Odbio Parižane da bi potpisao novi ugovor sa Manchester...

ODBIO PONUDU PSG-a: Odbio Parižane da bi potpisao novi ugovor sa Manchester Cityjem!

Odbio ponudu PSG-a! Odbio Parižane da bi potpisao novi ugovor sa Manchester Cityjem! Mlada zvijezda Manchester CItyja Phil Foden je navodno odlučio potpisati novi ugovor sa klubom kako bi ga vezali na Etihadu do 2024. godine.

Odbio ponudu

18-godišnjak se smatra velikim talentom u engleskom nogometu u ovom trenutku i nije iznenađenje što je privukao interes nekih od najvećih klubova u Europi, zbog nedostatka redovite minutaže u ekipi Pep Guardiole.

Međutim, sada se očekuje da će on potpisati novi ugovor koji će se uskoro i službeno objaviti, kao što izvješće iz Telegrapha govori da je Foden odlučio da svoju budućnost provede u Manchester Cityju, unatoč interesima velikih europskih klubova poput PSG-a i Borussije Dortmund.

U izvješću se navodi da je Foden odlučan da uđe u momčad Guardiole i da budemo iskreno, do sada je radio odličan posao s obzirom na to koliko je ova momčad konkurentna.

Engleski internacionalac do 21 godine ima 13 nastupa i jedan gol za City ove sezone, te je bio dobar kad god je dobio šansu na terenu.

Navijači Građana će zasigurno biti oduševljeni ovim vijestima, jer će još jedan izvrstan talenat ostati u klubu pored svih različitih velikih potpisivanja koje su doveli godinama.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!