NaslovnicaVijestiOdbio sam Barcelonu ostajem u Unitedu

Odbio sam Barcelonu ostajem u Unitedu

Odbio sam Barcelonu ostajem u Unitedu! Nakon što je bilo jasno da će katalonsku ekipu preuzeti Ernesto Valvedre, pojavile su se vijesti da bi Unitedov vezista i jedan od najboljih igrača u ovoj sezoni mogao preći u Barcelonu. Ipak, kako stvari stoje, od toga neće biti ništa jer Herrera želi igrati Ligu prvaka sa Unitedom i uskoro bi trebao potpisati novi ugovor.

Odbio sam Barcelonu ostajem u Unitedu

Ander Herrera i Barcelona? Pojavile su se transfer glasine u kojima su veznjaka Uniteda, Andera Herreru selili na katalonski Nou Camp, ali ipak kako stvari stoje od transfera neće doći. Bivši igrač Atletica ima još jednu godinu ugovora sa Manchesterom a uprava Uniteda je spremna Herreri ponuditi novi ugovor, posebno nakon sjajne sezone gdje je se pokazao kao pravi vođa na terenu.

[su_finale_lige_prvaka_468x60]

Većina većih engleskih medija je prenijela vijest da će Herrera u narednih par mjeseci potpisati novi ugovor sa Manchesterom, koji bi 27-godišnjaka trebao vezati za Old Trafford do 2022. godine. Ander Herrera je stigao u Manchester iz Atletic Bilbaoa 2014. godine, za 36 miliona eura.

>> Tradicija gubljenja finala? Uopšte nije važno

U ovoj sezoni je Herrera oigrao fantastično, te je pomogao Unitedu da osvoji tri trofeja. U svim takmičenjima je odigrao 50 utakmica, te je postigao 2 gola i upisao 11 asistencija. Nedavno je izabran za najboljeg igrača Uniteda u prošloj sezoni.


Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno! Kladjenje forum

 

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!