NaslovnicaVijesti"Odbio sam dvije ponude iz Kine kako bih ostao u Chelseaju!"

“Odbio sam dvije ponude iz Kine kako bih ostao u Chelseaju!”

Napadač Chelseaja Radamel Falcao priznao je da je odbije dvije ponude kineskih klubova ove zime kako bi ostao u zapadnom Londonu.

Odbio sam dvije ponude iz Kine kako bih ostao u Chelseaju

Bivši igrač Manchester Uniteda pokušava pronaći pravu formu i ove sezone, a već duže vrijeme se muči i sa povredama koje su ga udaljile sa terena.

Kolumbijski reprezentativac je u zimskom prijelaznom roku bio povezivan sa odlaskom sa Stamford Bridgea, a i sam je priznao da je imao priliku otići stopama Jacksona Martineza, Ramiresa i Alexa Teixeirae, koji su se uputili na Daleki istok.

“Istina je da sam imao dvije ponude za odlazak u Kinu, ali sam ostao ovdje u Engleskoj i dao sebi još jednu priliku. Odlazak tamo bi bio najlakša opcija za mene jer sam dobio velike ponude, ali preferiram ostanak ovdje i borbu za svoje mjesto u timu.”

Chelseaju rok za kupovinu Falcaa ističe sljedećeg mjeseca, a ukoliko se odluče zadržati Kolumbijca u klubu, Monacu će morati isplatiti čak 38 miliona funti.

30-godišnjak tvrdi da još uvijek ne razmišlja o svojoj budućnosti, jer je tek sredina sezone.

“Fokusiran sam na klub i živim u sadašnjosti. Nogomet se mijenja veoma brzo i ono što se danas ne može dogoditi, sutra može.”

“Ne razmišljam šta bi se moglo dogoditi 29. travnja. Moj posao je da dam sve od sebe i kada dođe vrijeme za donošenje odluka, analizirat ćemo sve i vidjeti, jer se sve može promijeniti u nogometu.”

“Danas razmišljam o onome što Chelsea može uraditi od današnjeg dana do svibnja / maja. Ne razmišljam dalje od toga. Moj ostanak ovdje će zavisiti od mnogo faktora, ne samo o mojoj odluci. Zato pokušavam dati sve od sebe na treninzima kako bih dobio priliku za igru, ali o svemu ćemo odlučiti kada bude vrijeme za to.”

“Chelsea će u subotu igrati protiv West Hama, a Falcao neće nastupiti na toj utakmici zbog povrede bedra.

[su_bet365_watch_live_football_mali]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!