NaslovnicaVijesti"Odbio sam ponudu Manchester Uniteda, jer želim igrati u Italiji!"

“Odbio sam ponudu Manchester Uniteda, jer želim igrati u Italiji!”

“Želim ostati ovdje. Odbio sam ponudu Manchester Uniteda, jer želim igrati u Italiji!”, rekao je defanzivac Intera Yuto Nagatomo za klupski tv kanal.

Nagatomo je otkrio da je odbio priliku da postane novi igrač Manchester Uniteda, te je odlučio ostati u Interu.

Odbio sam ponudu Manchester Uniteda, jer želim igrati u Italiji

Japanski reprezentativac u Inter je stigao 2011. godine i nema planova za napuštanje kluba u bližoj budućnosti, čak je i nagovijestio da bi mogao ostatak svoje karijere provesti u talijanskom klubu.

“Sretan sam u Interu, tu sam već pet godina i sviđa mi se atmosfera, suigrači i osoblje. Ova sezona je super, nema boljeg vremena za biti u Interu nego sad.”

“Zaista volim Italiju. Osjećam se kao kod kuće i mogao bih ostati ovdje do kraja karijere.”

U međuvremenu, 29-godišnjak je usredotočen na sljedeću ligašku utakmicu protiv Fiorentine, a Nerazzurri će se nastaviti boriti za titulu.

“Bit će teško, ali mi smo Inter i moramo pobijediti. Pripremamo se vrlo dobro za ovu utakmicu.”

Nakon što je slavio samo u jednoj od posljednjih šest ligaških utakmica, Inter je pao isa prvog na četvrto mjesto u Serji A, te zaostaje velikih 11 bodova za vodećim Napolijem.

Nagatomo je ove sezone u dresu Intera odigrao 14 utakmica u svim takmičenjima. Ukupno je u šest sezona skupio 165 nastupa i upisao 11 golova za Nerazzure.

[su_williamhill_bet10get20_mali]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!