Odbio zahtjev Barcelone: Messi otputovao u Argentinu

Odbio zahtjev Barcelone i otputovao u Argentinu. Edgardo Bauza nije još uspio voditi niti jednu utakmicu sa Argentinom, ali već je dobio jedan značajan uspjeh pod svojim pojasom.

Odbio zahtjev

Menadžer reprezentacije, koji je zamijenio Gerardo Martinoa nakon argentinskog poraza u Copa America finalu, pomogao je uvjeriti Lionel Messija da preokrene svoju odluku o mirovini iz reprezentativnog nogometa.

Ostaje da se vidi hoće li Messi igrati u prvoj utakmici u kojoj će Bauza biti zadužen. Albiceleste je domaćin Urugvaju u petak u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo, ali Barcelonina zvijezda pati od upale bedra i prepone.

Messi je otputovao u Buenos Aires da se pridruži svojim suradnicima, koji je napustio svoj klub vrlo nesretan. U drugom slučaj kluba protiv države, Barcelona je ta koja je izašla kao druga iz ovog duela.

Euro Soccer BONUS

Prema Bouzi, Messi je odbio zahtjev Barcelone da se oporavi u Kataloniji.

Njegova odlučnost da predstavlja svoju zemlju čini vas da se pitate zašto je prvobitno i najavio mirovinu na reprezentativnom nivou.

“Klub je bio protiv njegovog putovanja, ali on je rekao: ‘Ne, ne, putujujem'”, rekao je Bauza za Fox Argentina.

Barcelona je na kraju dopustila Messiju da se vrati u svoju matičnu zemlju i mora da su prestravljeni da bi mogao pogoršati svoje mišićne probleme.

“Evolucija boli će odrediti njegovu dostupnost za osporavanje programirane igre”, zaključili su u službenom priopćenju iz Barcelone.

Ostavite svoj komentar..

Oznake:

Share This

Podijeli sadržaj!

Sviđa ti se sadržaj? Podijeli ga sa prijateljima, biti će ti zahvalni na dobitku ;)