NaslovnicaVijesti"Odegaard može postati svjetska zvijezda, ali ne u Real Madridu!"

“Odegaard može postati svjetska zvijezda, ali ne u Real Madridu!”

Bivši trener 17-godišnjeg norveškog talenta Martina Odegaarda vjeruje da će njegov bivši igrač možda morati napustiti Real Madrid kako bi postao svjetska zvijezda.

Odegaard može postati svjetska zvijezda, ali ne u Real Madridu

Odegaard je stigao u španjolsku prijestolnicu početkom prošle godine iz Stromsgodseta, a jedini nastup, ujedno i debi za “Kraljevski klub” je upisao u posljednjoj utakmici prošle sezone protiv Getafea kada je zamijenio Cristiana Ronalda 30 minuta prije kraja utakmice.

U međuvremenu, stvari nisu išle po planu za mladog igrača Real Madrida ni u mlađem timu. Postigao je samo jedan gol za Castillu, a njegov suigrač iz omladinskog tima madridskog kluba Borja Mayoral nedavno je promovisan u prvi tim.

Igračev bivši trener Klaus Pettersen za Goal je izjavio: “Vjerujem da ćemo vidjeti ponovo njegovu magiju i ne sumnjam da će biti svjetska zvijezda.”

“On je psihički spreman na taj veliki blagoslov kojim je nagrađen. No, hoće li postati zvijezda u Madridu, nisam baš siguran, ali vjerujem da ćemo ga gledati na najvećim pozornicama sa najboljim igračima svijeta. Možda može osvojiti i Zlatnu loptu, rano je govoriti to, ali je dobar kandidat za osvajanje te nagrade u budućnosti.”

Pettersen, koji je radio sa Odegaardom tijekom vremena dok je mladi Norvežanin igrao za Stromsgodset, tvrdi da je 17-godišnjak veoma zreo za svoje godine.

“Reakao bih da je Martin vrlo zreo za svoje godine. Možete to vidjeti u intervjuima koje daje a najbolji pokazatelj toga je način na koji se ponaša. On je osoba koja će pozdraviti svakoga i koja poštuje svakoga, od čistačica do sportskog direktora i trenera.”

“On je uvijek svoj i nema namjeru dokazivati se drugima. Toliko je uvjeren u sebe. Na terenu je uvijek izuzetno motivisan i želi napredovati. Mnogo je trenirao, više od svih ostalih u klubu, zato i jeste na dobrom putu da postane jedan od najboljih.”

“On ima vrhunski mentalni sklop. Njegova sposobnost da se psihički oporavi je nevjerovatna. Dok ostali igrači trebaju cijeli tjedan kako bi vratili svoje samopouzdanje, on to uradi kroz par sati. Porazi su izvan njegove glave poslije par sati, jer on zna da razmišljanje o tome neće pomoći njegovom razvoju. Novac i slava ga ne mogu lako omesti, niti bilo koja druga sila.”

Iako se još nije uspio nametnuti u Real Madridu, Pettersen je izjavio da nema razloga za žurbu, tek mu je 17 godina i ima dovoljno vremena da postane standardan na Bernabeuu.

“Vidjet ćemo hoće li zaigrati za Real Madrid u naredne dvije godine, jer je trenutno daleko ispred svih ostalih mladih igrača. Nije lako nadmašiti one igrače iz prvog tima, tako da njegov put u početnih jedanaest nije nimalo lak ni izvjestan u ovom trenutku, ali stvari se mogu brzo promijeniti, i nikada se ne zna kada mu se može pružiti prilika.

[su_bet_at_home_1]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!