NaslovnicaVijestiOdigrali kladioničari širom svijeta: Zategnuti odnosi između SAD-a i Meksika omogućili sigurnu...

Odigrali kladioničari širom svijeta: Zategnuti odnosi između SAD-a i Meksika omogućili sigurnu okladu

Odigrali kladioničari širom svijeta. Zategnuti odnosi između SAD-a i Meksika omogućili sigurnu okladu. Dva stara rivala se sastaju sa petka na subotu po našem vremenu u 01:00h u Columbusu, ali tenzije su se znatno podigle nakon izbora koji su bili vrlo napeti.

Odigrali kladioničari

Tenziju uoči uvijek nabijene atmosfere između SAD-a i Meksika su naglo poralse nakon izbora u Americi i nakon što je Donald Trump postao 45. predsjednik SAD-a.

Trump je vodio vrlo vatrenu kampanju koja je otvoreno govorila da će sve imigrante vratiti u svoje zemlje, a posebno meksikance, koji će masovno biti deportovani iz SAD-a. Trump je meksičke imigrante, između ostalog nazvao, silovateljima i još samo dodao ulje na vatru, jer odnosi ove dvije države i nisu bili baš sjajni, a utakmice su uvijek praćene neugodnim incidentima. Postoji sumnja da bi se ova retorika Trupma mogla koristiti na ulicama oko stadiona, ciljanje nedužnih meksičkih navijača i velikih incidenata između ove dvije skupine.

[su_bet365_200_bonus_veliki]

Američki vratar Tim Howard je odbio odgvarati na pitanja u srijedu prije treninga, rekavši da on nije bio u politici i nije glasovao – ali je dodao: “Da sam glasovao, to ne bilo za Trumpa.”

Michael Bradley je više otvoren o toj temi, iako je pazio sa svojim izjavama. Bradley nije htio krizirati novog predsjednika, umjesto toga on je pozvao američki narod na prihvaćanje trenutnog stanja i udruživanje stanovnika ove države.

Da li će navijači SAD-a ovo zaista poslušati i prihvatiti, s obzirom na burnu povijest suparništva ove dvije zemlje. U posljednjoj utakmici u finalu CONCAF kupa Mexico je pobijedio sa 3-2, a bilo je čak šest žutih kartona, od kojih su četiri bila za Meksiko, a dva za SAD.

screenshot_50

SAD – Meksiko je suparništvo koje se proteže natrag do 1934. godine, ali zapravo nije pala u američku savjesnost sve do 1990. godine. Nogomet je uvijek bio neusporedivo važan u Meksiku, više nego u SAD-u, kada je američki tim počeo uživati u skromnom uspjehu. Orijentir je utakmica iz 1991. godine u Los Angeles Coliseumu gdje je SAD ostvarila pobjedu u regionalnom turniru – koja je postavila presedan koji je do sada trajao gotovo 25. godina: SAD je dominantan kod kuće, dok je Meksiko vladao u utakmicama koje su odigrane na Azteci.

[su_bet365_novo__koeficijenti]

No, tenzije između ova dva kluba su stalno rasle tijekom godina, jer su se obje strane grebale za prevlas u Sjevernoj Americi. Dio toga je normalna sportska napetost koja je vidljiva širom svijeta. No, dio je odraz činjenica da je Meksiko dugo bio siromašniji rođak na jugu, kao i globalna recesija koja se ukorijenila, a zatim su meksički imigranti postali okrivljeni u mnogim američkim zajednicama.

Nedavne utakmice SAD-a i Meksika su bile vrlo napete. Meksički navijači su kritizirani zbog glasnog zviždanja na američku himnu na nekoliko događaja, zatim rasističke poruke i anti-meksički znakovi koji su viđeni u nekoliko navrata. To održava rastuće neprijateljstvo između naroda – što je kulminiralo nakon Trumpovog sramotnog poziva da se gradi zid na granici između SAD-a i Meksika.

[su_euro_soccer_bonus]

Unatoč tome, Howard inzistira da će navijači uživati u spektaklu i staviti politiku na stranu. Na pitanje što očekuje od američkih navijača na dan utakmice, on je odgovorio vrlo jednostavno: “Ne znam, oni će biti uzbuđeni zbog čega se nadamo našoj pobjedi.”

screenshot_52

UPLATI!
“To je politika i ovo je nogomet,” dodao je Howard. “Meksiko će pokušati da nas pobijedi pod svaku cijenu i mi ćemo dati sve od sebe da se to ne desi. To nema nikakve veze sa politikom.”

Zbog tako velikih tenzija i suparništva ove dvije ekipe, predlažemo da igrate na kartone, jer će ih sigurno mnogo biti, baš zbog svega navedenog u ovom članku. Koeficijent se iz minute u minutu smanjuje i morate se brzo odlučiti. Ukoliko se odlučite igrati na kartone, ispod imate gumb na koji ćete sa samo jednim klikom biti u mogućnosti da odigrate ovu specijalnu okladu. Također možete pogledati i druge vrste oklade i mnoge tipove na dnevnoj bazi na našem forumu koji je besplatan za sve članove. Registrirajte se na gumb ispod.

REGISTRIRAJTE SE NA FORUM!
Do sada je ovu okladu u ponudu stavila Unibet kladionica, kao što vidite ispood na slici, razne vrste oklada, što se tiče kartona možete odigrati.

screenshot_51

UPLATI!
[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!