NaslovnicaVijestiOdigrao 74 utakmice bez odmora: Ostavljen na klupi prvi put nakon 6,660...

Odigrao 74 utakmice bez odmora: Ostavljen na klupi prvi put nakon 6,660 minuta

U današnje vrijeme nogometa koji je ‘momčadska igra’, menadžeri vole da rotiraju igrače, a iznenađenje je kada igrač započne četiri utakmice zaredom, a kamoli započne i završi 74 utakmica u nizu.

Odigrao 74 utakmice

Suvremeni nogomet smatra da su igrači spremniji nego što su ikada bili, ali isto tako se i menadžeri žale više nego ikada o količini nogometa kojeg moraju igrati i stoga se igrači stalno odmaraju.

Sinoć smo vidjeli fantastične nogometaše koji su odmarali u Premier ligi pod vodstvom Antonio Contea, Pep Guardiole i Jurgen Kloppa, ostavljajući Eden Hazarda, Leroy Sanea i Mohamed Salaha na klupi.

Međutim, unatoč svim tim velikim imenima koja nedostaju, zapravo nedostaje i branič koji je presjedio na klupi i to zaista iznenađuje sve navijače. U 74 Premierligaške utakmice, koje se protežu natrag do prosinca 2015. godine, Cesar Azpilicueza je odigrao svih 90 minuta.

[su_bonus]

Protiv Swanseaja u srijedu navečer je Španjolac poznat kao Dave ostao na klupi sa Antonio Conteom, umjesto koga je igrao Antonio Rudiger, Anders Christansen i Garry Cahill u sredini, dok je Cristian Zapacosta igrao na desnom beku.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!