NaslovnicaVijestiBarcelona ne može da vjeruje da su dobili 26 milijuna funti za...

Barcelona ne može da vjeruje da su dobili 26 milijuna funti za igrača koji je odigrao samo tri utakmice na Nou Campu!

Uprava Barcelone još uvijek ne može vjerovati da su natjerali Spurse da na ljeto plate 26 milijuna funti za Emersona Royala. Branič je prešao u Barcelonu u zajedničkoj finansijskoj operaciji sa Real Betisom 2019. godine, pri čemu su dva kluba podijelila naknadu za transfer.

Barcelona ne može

Zatim je igrao 79 puta za andaluzijsku momčad i impresionirao je do te mjere da je Barca smatrala da ga trebaju odmah kupiti za 9 milijuna eura tijekom ljeta.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Emerson je dobio trogodišnji ugovor, kao i klauzulu od 300 milijuna eura koja je umetnuta u njegov ugovor.

Službeno je predstavljen kao igrač Barce 2. kolovoza i tri puta je igrao za klub u La Ligi, prije nego što se bivši igrač Atletico Mineira otišao u Tottenham u posljednjem danu prijelaznog roka.

Barca je zaradila na igraču s kojim su tehnički potpisali samo na dva mjeseca, a katalonski klub još uvijek ne može sasvim razumjeti transfer koji su uspjeli odraditi, piše Telegraph.

25.8 milijuna funti bila je točna naknada, a Emerson je otpužio Barcu da ga je izbacila iz kluba.

Igrao je 18 puta u svim natjecanjima za Spurse, uključujući sve osim dvije utakmice u Premier ligi pod vodstvom Antonia Contea od dolaska Talijana.

Međutim, s obzirom da bivši menadžer Chelseaja i Intera igra sa trojkom u obrani, u istom izvješću se dodaje da Conte nije u potpunosti uvjeren da Emerson odgovara ulozi desnog beka.

Najveća meta Spursa za tu poziciju je Adama Traore, igrač Wolvesa i oni su spremni platiti 20 milijuna funti kako bi ga doveli ovog mjeseca u sjeverni London.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!