NaslovnicaVijestiODLIČNA ZAMJENA: Evo tko će preuzeti Manchester United ukoliko Jose Mourinho ode...

ODLIČNA ZAMJENA: Evo tko će preuzeti Manchester United ukoliko Jose Mourinho ode tokom ove sezone!

Prema pisanju francuskih i engleskih medija, bivši trener Real Madrida Zinedine Zidane je favorit za preuzimanje klupe Manchester Uniteda ukoliko Jose Mourinho napusti klub ili dobije otkaz tokom, odnosno na kraju ove sezone.

Zidane želi zamijeniti Mourinha

46-godišnjak je trenutno bez posla otkako je napustio Santiago Bernabeu u maju, samo par dana nakon osvajanja treće uzastopne Lige prvaka sa Los Blancosima.

[su_bet365_100bonus]

Francuski stručnjak je također sa ‘kraljevskim’ klubom osvojio i La Ligu prošle godine, kao i dva trofeja Svjetskog klupskog prvaka u dvije i pol godine provedene u španjolskoj prijestolnici. Kako pišu francuske novine L’Equipe, on razmišlja o povratku trenerskom poslu, te želi trenirati u Premier ligi. Jose Mourinho je trenutno pod velikim pritiskom, s obzirom da prošle sezone ‘Crveni vragovi’ nisu osvojili niti jedan trofej. Uprkso tome što je njegov tim završio sa čak 19 bodova zaostatka za Manchester Cityjem, Portugalac je priznao kako je to drugo mjesto jedno od njegovih najvećih postignuća u trenerskoj karijeri.

[su_bet365_koeficijenti]

On je navodno u velikoj svađi sa upravom Manchester Uniteda, a glavni razlog za to je nedolazak novog pojačanja u obrani prije zatvaranja prelaznog roka prošlog četvrtka. Naime, engleski velikan se u proteklih nekoliko tjedana povezivao sa dovođenjem zvijezda kao što su Tottenhamom Toby Alderweireld, te defanzivac Bayern Munchena Jerome Boateng, ali potpredsjednik Uniteda Ed Woodward nije uspio dovesti nijednog od njih.

Mourinho je i sam priznao i upozorio navijače kako ih očekuje teška sezona ukoliko ne stigne novo pojačanje, a da li će se to i dogoditi, ostaje nam da vidimo u narednih nekoliko mjeseci.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!