Besplatni savjeti, bonusi i preporuke za klađenje

Odlučena budućnost Mamadou Sakhoa u Liverpoolu

Odlučena budućnost Mamadou Sakhoa u Liverpoolu. Mamadou Sakho je bio ljubimac navijača u Liverpoolu prošle sezone, ali sada, čini se kao da se njegovoj karijeri na Anfieldu bliži kraju.

Odlučena budućnost

Nakon što je izbjegao zabranu UEFA-e za navodno uzimanje tvari za izgaranje masnoća, Sakho bi trebao vraćati svoju karijeru natrag na stazu nakon cijelog propalog ispita oko drogeraške sage.

No, ovo ljeto nije bilo dobro za Sakhoa, prvo, Francuz je poslan kući iz kluba sa turneje u Americi nakon prekida neke jednostavne rutine pravila.

Iako nije bilo mnogo previše brige o tome da li se Jurgen Klopp želi osloboditi od Sakhoa, zbog nekoliko manjih prekršaja, sada u ovom trenutku definitivno ima.

Nekoliko izvješća u ponedjeljak navečer je sugeriralo da je njemački šef bio voljan posuditi svog braniča ovog ljeta. Navijači Liverpoola su bili iznenađeni ovim vijestima, ali da li je to stvarno istina?

[su_euro_soccer_bonus]

Pa, Klopp je pitan o tome nakon njegove pobjede od 5-0 nad Burton Albionom, a iako nije kategorički potvrdio, čini se kao da definitivno ima neke istine u tome.

“Ja sam sretan da ne govorimo o ovakvim situacijama”, rekao je na pitanje o Sakhou.

“Svatko tko treba biti obaviješten o tome će naravno i biti.”

“Ne postoje tajne sa važnim ljudima, rekao bih.”

Klopp je sigurno bio skroman s obzirom na situaciju, ali ako to nije istina, on bi sigurno samo to demantirao.”

[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Oznake: