NaslovnicaVijestiTUKLO SE 400 HULIGANA Navijači Legije protjerani iz Hrvatske: Jedan Poljak na...

TUKLO SE 400 HULIGANA Navijači Legije protjerani iz Hrvatske: Jedan Poljak na operaciji, uništeno pet kafića i tri vozila!

Jedna osoba je teško ozlijeđena u masovnoj tučnjavi navijača Dinama i poljske Legije, koja se dogodila sinoć na području Dubrave. Kako mediji u zemlji javljaju, radi se poljskom državljaninu koji je primljen u KBC Zagreb sa prijelomom bedrene kosti, te je nakon toga podvrgnut operativnom zahvatu.

Prema informacijama koje doznajemo, napravljena je šteta u pet ugostiteljskih objekata, a pored toga su oštećena i tri automobila.

Policija je također više desetaka poljskih navijača pokupila sa mjesta događaja i deportovala ih van države.

Navijače su prije svega odveli na parkiralište IKEA-e u Rugvicu, a zatim su ih nakon toga prebacili do granice Bregana odakle su i napustili državu.

Neki navijači Legije su prebačeni na Primorsko-goranske županije, gdje su prijavljeni na ljetovanju. Tu su pokupili svoje stvari i prebačeni su na Granični prelaz Rupa.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!