NaslovnicazabavaLewandowski: Pogledao sam Kloppa i počeo se smijati kada me pozvao da...

Lewandowski: Pogledao sam Kloppa i počeo se smijati kada me pozvao da dođem u Liverpool

Poljski nogometaš Robert Lewandowski, koji igra u odličnoj formi ove sezone za Barcelonu, otkrio je u intervjuu za Bild da je imao priliku prijeći u Liverpool još dok je igrao za Bayern.

Poljak je ove sezone postigao 27 golova u 35 utakmica u svim natjecanjima za Barcelonu, a Jurgen Klopp ga je pozvao da se pridruži Liverpoolu 2017. godine.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Bila je prijateljska utakmica između Liverpoola i Bayerna 2017. godine. Tom prilikom sam razgovarao s Kloppom, a on me pitao: ‘‘Zar ne bi htio doći u Liverpool?‘‘ Pogledao sam ga i samo se počeo smijati, rekao je Lewandowski.

Nisam siguran je li to ozbiljno i zrelo, ali odlazak u Liverpool nikad mi nije bio u planu, dodao je Lewandowski.

Lewandowski se potom osvrnuo i na smjenu Juliana Nagelsmanna na klupi Bayerna.

Ne znam zašto su otjerali Nagelsmanna, ne mogu to shvatiti, igrali su jako dobro u Ligi prvaka. Ne toliko u prvenstvu, ali su imali realne šanse osvojiti naslov, rekao je Lewandowski.

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!