NaslovnicaVijestiOGLASILI SE IZ MUNCHENA: Bayern pronašao nasljednika Arjen Robbena!

OGLASILI SE IZ MUNCHENA: Bayern pronašao nasljednika Arjen Robbena!

Njemački gigant Bayern iz Münchena identificirao je nasljednika za dugogodišnjeg nogometaša kluba, veterana Arjen Robben, a njegova kupnja mogla bi uveliko razveseliti tursku dijasporu u Njemačkoj.

U ekipi Bayerna su u potrazi za dugoročnim nasljednikom veterana Francka Riberya i Arjen Robbena koji glub napuštaju na kraju sezone, ali vrijeme kada će Bayern htjeli to ili ne, morati duboko segnuti u džep, se opasno približava. U Njemačkoj je bilo puno govora o tome da je na vrhu popisa želja krilni napadač Leipziga Timo Werner, ali čini se da veliki Bayernov konkurent iz Bundeslige ne želi prodavati svoje najbolje njemačkim klubovima.

Portal Calciomercato, koja je specijaliziran za događaje na talijanskom nogometnom tržištu, prenosi da je Bayern pronašao novog potencijalnog nasljednika Robbena u glavnom gradu Italije. Njemački gigant će naredno ljeto pokušati dovesti 21-godišnjeg Turčina, Cengiz Undera, koji je za kratko vrijeme u Italiji ostavio odličan utisak.

>> FABREGAS KRITIKOVAO MOURINHA I CONTEA: Evo što je rekao o razlici između njih dvojice i Sarrija!

Portal izvještava da je Bayern spreman platiti čak 60 milijuna eura za mladu tursku zvijezdu, zbog čega bi Under postao najskuplji igrač u povijesti Bayerna.

[su_bonus]

Bayern transfer Undera gleda i kroz marketinšku prizmu, jer je jasno kako bi akvizicija turskog reprezentativca aktivirala tursku dijasporu u Njemačkoj, koji bi svakako bili oduševljeni dolaskom jednog od najtalentiranijih turskih nogometaša u posljednje vrijeme u najveći njemački klub.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!