NaslovnicaVijestiOGLASIO SE: Evo što je Danny Rose rekao o mogućem odlasku u...

OGLASIO SE: Evo što je Danny Rose rekao o mogućem odlasku u Paris Saint-Germain do kraja mjeseca!

Defanzivac i zvijezda Tottenham Hotspura Danny Rose potvrdio je kako očekuje da će ostati u Tottenham Hotspuru ove sezone, iako se u posljednje vrijeme povezuje sa odlaskom u redove francuskog prvaka Paris Saint-Germaina.

PSG želi Dannyja Rosea

Engleski reprezentativac je ispao iz planova trenera Mauricija Pochettina prošle sezone, nakon što je u jednom intervjuu kritikovao čelnike i transfer politiku kluba.

>> Ekskluzivna promocija Bet365 kladionice za sve nove igrače iz Hrvatske, Srbije, Slovenije, Makedonije i Albanije!

Njegovo mjesto na poziciji lijevog beka je preuzeo Ben Davies, ali je 28-godišnjak ipak nastupio i odigrao sjajno u trećem kolu Premier lige na gostovanju kod Manchester Uniteda u ponedjeljak navečer, kada je njegov tim slavio visokim rezultatom 3-0.

Nakon te utakmice, Rose je izjavio: “Trener je razgovarao sa nama prije nekoliko tjedana i poručio nam kako svi počinjemo od nule. Svi imamo priliku ponovo ga impresionirati i to je sjajno. Osjećam se dobro, ne obraćam pažnju na špekulacije o mojoj budućnosti. Ukoliko ostanem ovdje nakon petka (kraj prelaznog roka), što i očekujem, to će biti sjajno. Veselim se svemu što možemo postići tokom ove sezone.”

Trener Paris Saint-Germaina Thomas Tuchel prošlog tjedna je pričao o mogućem dolasku Engleza, za kojeg interes također pokazuje i Schalke. Ipak, Rose inzistira kako očekuje da će ostati u londonskom klubu nakon što mu je Pochettino ponovo ukazao povjerenje. Dodao je: “Održao sam razgovor sa trenerom putem telefona, a također sam imao i dva sastanka s njim u proteklih nekoliko tjedana. Obojica smo svjesni situacije. Utakmica protiv Manchester Uniteda je bila jako bitna za mene. Iako postoje špekulacije o mojoj budućnosti, Pochettino mi i dalje vjeruje i zbog toga mi je dao priliku u tako bitnoj utakmici.”

“U proteklih četiri ili pet godina koliko radimo zajedno, to je vjerovatno najbolja stvar koju je uradio za mene. Ostao sam šokiran tokom sastanka pred utakmicu. Nadao sam kako će doći do promjena, ali nisam ni pomislio kako će meni dati priliku.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

RB Salzburg zaradio 50 milijuna eura od ispadanja Arsenala iz Lige...

0
Nakon sinoćnjeg ispadanja Arsenala iz Lige prvaka, lista europskih klubova sudionika Svjetskog klupskog prvenstva je konačno kompletirana. Od 2025. godine, Svjetsko klupsko prvenstvo će se...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!