NaslovnicaVijestiOGLASIO SE: Evo što je Paulo Dybala rekao o mogućem odlasku u...

OGLASIO SE: Evo što je Paulo Dybala rekao o mogućem odlasku u Manchester United!

Napadač i zvijezda Juventusa Paulo Dybala konačno se oglasio povodom špekulacija o mogućem odlasku iz redova talijanskog velikana. Argentinski reprezentativac se već dugo vremena povezuje sa prelaskom u Manchester United, a novinari su ga ponovo upitali za mišljenje o tome nakon što je prošlog mjeseca postigao gol na Old Traffordu.

Dybala ne želi u Manchester United

Naravno, čelnici Juventusa nemaju nikakvu namjeru pustiti jednu od svojih najvećih zvijezda, a samo velika ponuda, uz Dybalinu želju za odlaskom bi ih mogla natjerati da to urade. Ipak, 25-godišnjak priznaje kako je sretan u klubu, te da ne razmišlja o tim stvarima. U intervjuu za engleske novine The Mirror on je rekao: “Ne razmišljam o transfer tržištu. Trenutno sam jako sretan u Juventusu i fokusiran sam na osvajanje svih mogućih titula.”

I dok on briljira u Ligi prvaka, gdje je na tri odigrane utakmice postigao četiri gola, u Seriji A mu i ne ide baš najbolje. Naime, u 11 nastupa je postigao tek dva gola i podijelio jednu asistenciju, a glavni razlog za to je dolazak Cristiana Ronalda proteklog ljeta, te se još uvijek pokušava prilagoditi na igru zajedno s njim na terenu.

Iako mnogi smatraju kako će Portugalac dosta utjecati na njegov učinak ove sezone, Dybala priznaje kako igra puno bolje otkako je on stigao. Rekao je: “Otkako je stigao Cristiano Ronaldo, bili smo i još uvijek smo stvarno svi sretni. Mislim da nam ide jako dobro. Obojica smo postigli neke vrlo važne golove za Juventus ove sezone. On je tek nedavno stigao, ali svi znamo kakav utjecaj on ima na sve oko sebe, i njegov stil poznajemo već od ranije. Znamo kako igra i na koji način radi. Naravno, morali smo se malo prilagoditi, ali smo svi sretni i postići ćemo dosta golova zajedno.”

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!