NaslovnicaVijestiOGROMAN NOVAC: Otkriveni detalji Jamesovog ugovora u Bayernu!

OGROMAN NOVAC: Otkriveni detalji Jamesovog ugovora u Bayernu!

OGROMAN NOVAC: Otkriveni detalji Jamesovog ugovora u Bayernu! Zvijezda Kolumbije je ovog ljeta prešla u Bundesligu, u minhenski Bayern, a njegov navodni ugovor sa Bavarcima je u petak objavljen u štampi, a podatke su saznali ljudi iz Football Leaksa.

Otkriveni detalji Jamesovog ugovora u Bayernu

Football leaks prenosi da će Bajern Minhen platiti 6,5 miliona evra godišnje Jamesu Rodriguezu tokom trajanja njegove dvogodišnje posudbe iz Real Madrida. Njemački dnevni list Der Spiegel prenio je najnovije izvještaje sa poznatog web sajta, ovog puta fokusirajući se na kolumbijca. Prema objavljenim informacijama, James će u Minhenu zaraditi 13 miliona kada se odbije porez.

>> Transfer glasine: Mbappe uskoro potpisuje za novi klub, Barcelona pronašla zamjenu za Neymara, Chelsea poslao ponudu za napadača

Na mjesečnoj ravni on će zarađivati 541.670 eura kako se navodi u ugovoru, a klub je dužan da vodi računa o “svim njemačkim porezima na dohodak i doprinosima za socijalno osiguranje”. James će takođe biti bogatiji za 250.000 eura ako u postigne 12 golova u prvoj sezoni Bundeslige, i dodatnih 250.000 eura ako postigne pogodak 20 navrata.
Bajern je u međuvremenu pristao da plati Madridu ukupno 13 miliona evra za dvije godine posudbe, a prvu ratu od 6,5 miliona eura Bavarci će platiti do 15. septembra.

Ako Bavarci odluče da potpišu Jamesa, oni imaju mogućnost da u junu 2019. godine plate Realu 42 miliona eure, te bi tako James postao igrač Bavarskog giganta.

[su_live_koeficijenti]


Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno! Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!