NaslovnicaVijestiVeliki transfer na pomolu? Juventus nudi dva igrača za Unitedovu zvijezdu!

Veliki transfer na pomolu? Juventus nudi dva igrača za Unitedovu zvijezdu!

Juventus je navodno još uvijek zainteresiran za Paul Pogbu ovog ljeta, a mogli bi ponuditi intrigantnu ponudu Manchester Unitedu.

Veliki transfer

Francuski internacionalac koji je osvojio Svjetsko prvenstvo uživao je u svom vremenu sa aktuelnim prvacima Serije A između 2012. i 2016. godine, postigavši 34 gola u 178 utakmica za Juventus dok su osvojili četiri naslova lige i još neke domaće trofeje.

Vratio se u Manchester United 2016. godine i to nije prošlo kako je planirano. Sada Crveni đavoli počinju izgledati kao stvarna prijetnja pod vodstvom Ole Gunnar Solskjaera.

Budući da su u impresivnoj formi u ovom trenutku, zajedno sa činjenicom da se Pogba vratio sa ozljede i dodao dodatnu kvalitetu njihvom napadu, postigavši svoj prvi gol ove sezone u pobjedi nad Aston Villom ranije ovog tjedna, izgleda kao da se 27-godišnjak ponovo uspostavlja kao ključna figura u ekipu Solskjaera.

Međutim, Manchester United će biti testiran što se tiče pogbe. Čini se da Calciomercato izvještava da je Juventus spreman poslati ponudu, dok imaju dva imena na umu kojima će pokušati uvjeriti Uniteda da razgovara.

Adrien Rabiot i Aaron Ramsey su dvojica dotičnih igrača, pa ostaje da se vidi prije svega postoji li interes Manchester Uniteda za prodaju Pogbe ovog ljeta.

Očito će to pružiti Unitedu neku zamjenu u veznom redu, ali takva je kvaliteta i potencijal njegovog partnerstva sa Brunom Fernandesom da bi Crveni đavoli mogli zadržati Pogbu još neko vrijeme.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!