NaslovnicaVijestiTRANSFER BOMBA NA POMOLU: Real Madrid plaća 150 milijuna eura za 19-godišnjaka!

TRANSFER BOMBA NA POMOLU: Real Madrid plaća 150 milijuna eura za 19-godišnjaka!

Real Madrid, kako se izvješćuje, ima ključnu prednost nad Manchester Unitedom u borbi za potpis Jadon Sanchoa iz Borussije Dortmund.

TRANSFER BOMBA

Španjolski divovi kažu da imaju odličan odnos sa Sanchovim klubom Dortmundom i mogli bi to iskoristiti u svoju korist u borbi za engleskog internacionalca.

Trenutno je 19-godišnjak jedan od najuzbudljivijih talenata u Europi, a povezuje se i sa prelaskom u United ili Real Madrid za naknadu od 150 milijuna eura.

To je zaista velik novac koji se troši na tako mladog igrača, ali već smo vidjeli kako se sličan iznos troši na Mbappea na tržištu koje je tada eksplodiralo.

Čini se da je Sancho vrijedan ulaganja na ovo trenutačno tržište, jer će u vrlo skoroj budućnosti vjeorjatno biti jedan od najboljih napadača u svijetu.

Tinejdžer bi stoga mogao biti idealan za Madrid, kojem treba dugoročna zamjena za Cristiana Ronalda, jer i dalje izgledaju neuvjerljivo u napadu.

Eden Hazard polako se snalazi od svog ljetnog prelaska iz Chelseaja, a vjeruje se da Karim Benzema i Gareth Bale neće biti u klubu još dugov remena.

United će se nadati da će i dalje moći da pobijedi u utrci za Sanchoa, ali ovo ažuriranje Diario Madriste čini se da će to biti pobjeda za Real Madrid.

Najnovije vijesti

Navijači Hajduka na mostu okačili poruku za Livaju

0
Marko Livaja, dugogodišnji favorit navijača Hajduka, odjednom se našao u središtu kritika. U nedjelju je postao tragičar Hajduka na utakmici protiv Lokomotive, gdje je...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!