NaslovnicaVijestiOgromne cifre: Evo koliko novaca bi Chelsea morao platiti za otpuštanje Mourinha

Ogromne cifre: Evo koliko novaca bi Chelsea morao platiti za otpuštanje Mourinha

Ogromne cifre se spominju kada se priča o otpuštanju trenera Chelseaja. Vlasnik Chelseaja, Roman Abramović se navodno sastao sa odborom kluba danas da odluči da li da otpusti svog menadžera Jose Mouirnha. Mourinho je ove sezone dobio glas povjerenja, ali bez znakova poboljšanja njegove treće sezone otakako je ponovo došao na Stamford Bridge.

Ogromne cifre

Njegova plata je nedeljno 250.000 funti, je jedino što mu održava posao, prenosi Daily Mail.

Nakon poraza od Leicestera u ponedeljak trenutni prvaci su se spustili na nisku 16 poziciju u Premier ligi – samo jedan bod iznad zone ispadanja.

Abramović je pozvao Bruce Buck-a, Marina Granovskaia, Eugene Tenenbauma i Michael Emenalo-a na sastanak da bi se odlučilo da li vrijedi plaćati Mourinha i ispoštovati njegov ugovor do kraja i da li je vrijeme da ga se otpusti.

[su_bet365_200_bonus_veliki]

Jose je potpisao novi četverogodišnji ugovor preko ljeta, ali Daily Mail tvrdi da u ugovoru postoji klauzula.

Ako Abramović odluči da aktivira tu klauzulu, to bi bilo drugi put u osam godina da on potroši ogromne novce za otpuštanje 52-godišnjeg trenera. Naime, iznos te klauzule je oko 40 miliona funti.

[touchcarousel id='1']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

TIP DANA – Četvrtak 25.4: Brighton vs Manchester City

0
Za današnji tip dana smo pripremili utakmicu između Brightona i Manchester Cityja u Premier ligi. Ukoliko želite više besplatnih tipova posjetite nas na Svijet Kladjenja...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!