NaslovnicaVijestiOgromni problemi za Liverpool, mjesec dana bez stopera!

Ogromni problemi za Liverpool, mjesec dana bez stopera!

Ogromni problemi za Liverpool zbog bizarne i zaista nevjerojatne situacije. Štoper Redsa je odlučio da ne igra za Kamerun, iako se našao na širem spisku, a razlog su problemi unutar reprezentacije, i to bi moglo skupo koštati engleski klub.

problemi

Sjajni defanzivac je propustio sedam prvenstvenih mečeva zbog ozljeda, što je bio dodatni razlog za ovakav potez, ali Kamerunci ne odustaju.

FIFA je objavila da Matip bez dozvole Kameruna ne može igrati, zbog toga je ujedno i propustio derbi s Manchesterom, a ukoliko oni dođu do finala Kupa afričkih nacija koji je na programu 5. febraura, Matip bi moga da bude u momčadi tek protiv Tottenhama (11. veljače).

“Možemo potvrditi da je Liverpool kontaktirao FIFA po tom pitanju i da je dobio odgovor u skladu s važećim propisima. Igrač koji je pozvan u reprezentaciju, osim ako nije drukčije dogovoreno, nema pravo igrati za klub”, rekao je glasnogovornik FIFA.

On je posljednji put za reprezentaciju Kameruna igrao rujna 2015. godine, dok je reprezentacija Kameruna CAN počela remijem sa Burkinom Faso.

Ako se situacija ne sredi Matip će propustiti mečeve sa Plymouthom (uzvrat trećeg kola FA Kupa), uzvrat polufinala Liga kupa sa Southamptonom, kao i mečeve Premier lige sa Swanseajem, Chelseajem i Hullom. Poslije remija s Unitedom je čak i menadžer “crvenih” Jürgen Klopp rekao da je klub učinio sve što treba i da se prema informacijama koje on ima Matip povukao iz reprezentacije.

Najnovije vijesti

Fenerbahče odlučio istupiti iz turske lige?

0
Fenerbahče, renomirani turski nogometni klub, iznio je u ponedjeljak svoje razmišljanje o eventualnom istupanju iz nacionalne lige nakon što su njegovi igrači brutalno napadnuti...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!