NaslovnicaVijestiOGROMNI TRANSFERI NA POMOLU: Real Madrid troši 300 milijuna eura do kraja...

OGROMNI TRANSFERI NA POMOLU: Real Madrid troši 300 milijuna eura do kraja prijelaznog roka!

Ogromni transferi na pomolu. Real Madrid troši 300 milijuna eura do kraja prijelaznog roka! Predsjednik Real Madrida Florentino Perez navodno planira potrošiti čak 300 milijuna eura u posljednjih nekoliko tjedana prijelaznog roka.

OGROMNI TRANSFERI

Iako je prošao transferni rok za klubove iz Premier lige, većina ostatka Europe još uvijek može kupovati nove igrače do 31. kolovoza.

Prema Don Baonu, Real ima velike planove u rukavu, a dovoljno novca za bacanje, jer Perez izgleda da će značajno ojačati ekipu koju će na raspolaganje dati novom menadžeru Julen Lopeteguiju.

Španjolski divovi su povezani sa velikim brojem imena ovog ljeta, kao i uvijek, ali su napravili samo nekoliko pojačanja, dovodeći Thibaut Courtoisa iz Chelseaja kao najveće pojačanje do sada.

[su_bet365_koeficijenti]

Alvaro Odriozola i Vinicius Junior su također došli u Real Madrid, ali Perez bi mogao uraditi dosta više do kraja mjeseca, osobito u napadu nakon što su ovog ljeta izgubili Cristiana Ronalda.

Velika imena kao što su Gareth Bale, Marco Asensio i Karim Benzema ostaju na Bernabeu, ali Real je prošle sezone osvojio treće mjesto u La Ligi, jedva izazivajući eventualne prvake Barcelone u borbi za naslov, tako da će sigurno trebati više u nadolazećim tjednima.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!