NaslovnicaVijestiOGROMNO POJAČANJE ZA LIVERPOOL IZ BUNDESLIGE: Otac zvijezde izjavio da njegov sin...

OGROMNO POJAČANJE ZA LIVERPOOL IZ BUNDESLIGE: Otac zvijezde izjavio da njegov sin ima želju da igra u Premier ligi!

Ogromno pojačanje za Liverpool iz Bundeslige. Otac zvijezde izjavio da njegov sin ima želju da igra u Premier ligi! Liverpool je bio glavni konkurent da potpiše Christian Pulišića godinu dana unaprijed – baš kao i kod Naby Keite.

Ogromno pojačanje

 

Gvinejski vezni igrač Keita se konačno pridružio Redsima krajem lipnja nakon što je Jurgen Klopp napravio lanjski dogovor sa tadašnjim klubom Keite RB Leipzigom, nakon čega su platili novac prije nego što se igrač preselio u klub.

Keita, novi broj 8 u Liverpoolu je već izrazio želju da slijedi Steven Gerrardove korake na Anfieldu, a sada će Redsi napraviti novi pokušaj istog transfera sa Pulišićem.

Klopp je dugotrajni obožavatelj Pulišića, dok ga Dortmund želi zadržati, ali izvještaji govore da oni neće uspjeti da ga zadrže baš tako dugo.

Igrač trenutno ima dvije godine ugovora i vjeruje se kako bi Liverpool mogao imati uspjeha, ako se pokušaju dogovoriti za igrača koji bi došao sljedećeg ljeta. U njemačkim medijima se navodi da bi ih koštao 62 milijuna funti.

[su_bet365_koeficijenti]

Njemački transferni stručnjak Raphael Honigstein vjeruje da će Liverpool možda i pokušati nagovoriti Dortmunda na sporazum za Pulišića, koji bi trajao godinu dana.

Igrač trenutačno ima dvije godine ugovora i mogao bi se sljedećeg ljeta preseliti u drugi klub ili će riskirati da ga izgube u 2020. godini u besplatnom transferu.

Pulišić je proizveo spektakularan nastup kada je Borussia Dortmund pobijedila ekipu Liverpoola sa 3-1 u predsezonskoj prijateljskoj utakmici prošlog mjeseca. To je potaknulo Daily Mail da predloži da će Real Madrid također juriti za igračem Dortmunda.

Međutim, veze sa Redsom rijetko su nestajale, a igračev otac je nedavno predložio da će Premier liga biti njegovo sljedeće odredište.

[su_bet365_100bonus]

Govoreći za Sky Sports, Mark Pulišić je rekao: “Uvijek postoji promjena. Možete razmišljati o jednoj stvari, onda to učinite, a na kraju dana to nije bila prava stvar.”

“Nogomet je lud. Morate ići s tokom i pobrinuti se da se igrač osjeća ugodno, bez obzira na odluku. Nema čarobne formulle. Je li dobro ostati u Dortmundu? Tko zna. Je li dobro preseliti se u drugi klub’ On bi mogao pomisliti da je, ili netko možda drugi misli da jest, ali možda to neće biti u glavi igrača.”

“Jedino što možemo učiniti je nastaviti razgovarati sa njim i uvjeriti se da je uvijek u toku onoga što se događa, prezentirajući sve činjenice i sadržaj onoga što se može dogoditi ili što će se dogoditi. Igrač je dužan napraviti tu odluku.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!