NaslovnicaVijestiOGROMNO POVEĆANJE PLATE: Cristiano Ronaldo potpisuje novi ugovor sa Real Madridom

OGROMNO POVEĆANJE PLATE: Cristiano Ronaldo potpisuje novi ugovor sa Real Madridom

Ogromno povećanje plate za portugalskog internacionalca i jednog od najboljih igrača na planeti. Zvijezda Real Madrida Cristiano Ronaldo je, kako se izvješćuje, dogovorio uvjete za novi ugovor sa Los Blancosima.

OGROMNO POVEĆANJE

Portugalski internacionalac i peterostruki osvajač Zlatne lopte se mučio sa formom ove sezone, što je dovelo do glasina o njegovom mentalitetu i odlasku iz glavnog grada Španjolske.

Španjolski izvori ABC izvješćuju, da je Real Madrid prihvatio zahtjeve Cristiana Ronalda i da je sve dogovoreno za njegov novi ugovor i produljenje boravka na Bernabeuu.

[su_bonus]

U izvješću se navodi da će 32-godišnjak zarađivati oko 26.5 milijuna funti godišnje, što je povećalo njegove prihode od skoro 8 milijuna funti na njegovu trenutnu plaću.

Cristiano Ronaldo, čija ekipa je 19 bodova iza lidera lige Barcelone, postigao je osam golova u Primeri ove sezone do sada.

Počeo je da igra nogomet već sa dvije godine, a kada je sa šest godina krenuo u školu njegova strast prema sportu bila je i više nego očigledna.

Kada je bio dječak omiljeni klub mu je bio Benfica, iako je kasnije igrao za rivalski klub Sporting. Kao osmogodišnjak je igrao u amaterskom klubu Andorinha, gdje je njegov otac bio trener.

[su_premierleague]

Kada je imao samo deset godina, njegova reputacija u Portugalu je rasla. Tada su Maritimo i Nacional, dva najveća kluba u Madeiri, bili zainteresirani za njega. Veći tim, Maritimo, propustio je sastanak i Ronaldo je otišao u Nacional. Kada je sa Nacionalom osvojio titulu, Ronaldo je zatim otišao na tri dana probe u Sporting, za koji je kasnije i potpisao.

Nakon toga je prešao u Manchester United, a zatim u Real Madrid, dok taj dio priče sigurno svi znate. Izgleda da će na kraju i završiti karijeru u Real Madridu.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Promjena na čelu Hajdukove akademije: Primorca zamijenio bivši trener Sarajeva

0
Danas je s funkcije šefa akademije Hajduka smijenjen legendarni bosanskohercegovački igrač i trener, Boro Primorac. Nakon 36 godina, Primorac se vratio na Poljud u...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!