NaslovnicaVijestiOkončana sezone Bundeslige: Bayern proslavio titulu, Werder u zadnjim minutama do opstanka

Okončana sezone Bundeslige: Bayern proslavio titulu, Werder u zadnjim minutama do opstanka

Nogometaši Bayerna pobjedom su proslavili titulu sa svojim navijačima. Oni su savladali Hannover s 3:1. Werder je pobijedio u završnici Eintracht s 1:0 u posljednjem kolu Bundeslige i tako protiv izravnog rivala izborili opstanak u ligi. Eintracht će poslije ovog poraza morati igrati baraž za opstanak.

Bayern

Posljednje kolo u sezoni Bundeslige odlučilo je i poredak u vrhu tablice. Šampion je bio poznat još prošle nedjelje – Bayern, drugo mjesto zauzela je Borussia Dortmund, a treće Bayer Leverkusen. Borussia Mönchengladbach je pobjedom nad Darmstadtom osigurala četvrto mjesto i kvalifikacije za Ligu prvaka; Schalke i Mainz će u Ligu Europa, dok će Hertha u kvalifikacije za Ligu Europa.

Šampion Bayern je kod kuće pobijedio odavno eliminirani Hannover s 3:1, a Robert Lewandowski je golom potvrdio titulu najboljeg strijelca ove sezone u Bundesligi i svoj učinak je zaokružio na 30 pogodaka.

Drugoplasirana Borussia Dortmund odigrala je 2:2 sa Kolnom, dok se treći Bayer Leverkusen oprostio od svojih navijača pobjedom nad Ingolstadtu od 3:2 poslije preokreta.

Werder je do opstanka vrijednog trijumfa stigao u završnici meča sa izravnim rivalom Eintrachtom, koji mora u baraž. Pobjednički gol postignut je u 88. minuti, kada je nakon gužve u šesnaestercu nakon slobodnog udarca iskoristio Papi Djilibodji smjestio loptu u mrežu, što je izazvalo erupciju oduševljenja na Weserstadionu.

Hannover je od ranije eliminisan, a Stuttgart je ispao nakon petog uzastopnog poraza, ovog puta od Wolfsburga 3:1.

Mainz i Herta odigrali su 0:0, tako da oba tima sada imaju po 50 bodova, ali Mainz ima nešto bolju gol razliku od momčadi iz Berlina. Schalke je u gostima pobijedio Hoffenheim s 4:1 i nalazi se na petom mjestu s 52 boda, tri manje od Moechengladbacha.

[su_betfair_200eura]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!