NaslovnicaVijestiDinamo Zagreb večeras igra utakmicu godine: Evo gdje možete pratiti prijenos

Dinamo Zagreb večeras igra utakmicu godine: Evo gdje možete pratiti prijenos

Dinamo će u 21 sat na rasprodanom Maksimiru igrati protiv Salzburga u četvrtom kolu skupine Lige prvaka, gdje je prošlu srijedu izgubio 1:0. Uzvrat na domaćem terenu je utakmica sezone za Dinamo.

Nakon domaće pobjede nad Chelseajem te poraza u gostima protiv Milana i Salzburga, Dinamo večeras mora pobijediti jer bi tako došao na prag prezimljavanja u Europi. U slučaju drugih ishoda, njegove šanse za prolazak grupne faze Lige prvaka značajno padaju i ovise o ishodima ostalih utakmica.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Današnjom pobjedom nad Salzburgom Dinamo bi mogao preuzeti čak i prvo mjesto u skupini ako Milan i Chelsea u isto vrijeme igraju neodlučeno na Meazzi. Dinamo će u tom slučaju biti jedini klub u skupini sa šest bodova, dok će svaki od preostala tri kluba imati po pet bodova. U tom bi trokutu Chelsea prema trenutnim rezultatima bio druga momčad skupine, Milan treći, a Red Bull posljednji.

U tom bi scenariju Dinamu za ostanak u europskim natjecanjima najvjerojatnije bio dovoljan remi u posljednjem kolu protiv Milana. S bodom protiv Chelseaja i Dinama Milan bi imao šest bodova, bod manje od Plavih. S obzirom da još moraju igrati s Red Bullom, jedina kombinacija u kojoj bi Dinamo završio posljednji je ona u kojoj Dinamo gubi od Chelseaja, Chelsea gubi od Red Bulla, a Milan osvaja barem bod protiv Red Bulla.

Pobjeda bi puno donijela Dinamu. Salzburgu bi pobjegao jedan bod. Čak i da izgubi preostale dvije utakmice, Dinamo bi bio trećeplasirana momčad pod uvjetom da Salzburg također izgubi obje preostale utakmice.

Prijenos utakmice možete pratiti na Arena Sport 1.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!