NaslovnicaVijesti"On je brz i snažan, čak i bolji nego što je bio...

“On je brz i snažan, čak i bolji nego što je bio Gabriel Batistuta!”

Legendarni talijanski trener Fabio Capello izjavio je kako je napadač Torina Andrea Belotti tehnički superiorniji nego što je bio Gabriel Batistuta.

Capello uporedio Belottija sa Batistutom

Belotti igra sezonu iz snova u kojoj je postigao 25 golova u 30 nastupa u svim takmičenjima, a Capello, koji je trenirao Batistutu u Romi, vjeruje da je 23-godišnjak bolji u kontroli lopte i smirenosti od legendarnog Argentinca.

Capello je za talijanske medije izjavio: “On je jedan od najboljih napadača u Europi, zna kako se kretati i može učiniti bilo šta.”

“On je brz i snažan, tehnički je čak i bolji nego što je bio Gabriel Batistuta.”

Nakon što je još prošle sezone pokazao svoj potencijal, Belotti ove sezone impresionira igrajući za Torino, koji bi već ovog ljeta mogao napustiti. U posljednjih 10 nastupa za klub 23-godišnjak je postigao isto toliko golova.

Navodno su prošlog ljeta za njega bili zainteresovani Arsenal i Juventus, a ovog ljeta bi broj klubova mogao biti veći. Torino je trenutno na desetom mjestu u Seriji A sa 41 osvojenim bodom nakon 30 odigranih kola.

Vodeći je Juventus sa 74 boda, dok su u top tri još AS Roma sa 68 osvojenih bodova, te Napoli sa 64 boda.

100€ BONUSA ZA IGRAČE IZ HRVATSKE!

200% BONUSA do 40€ za igrače iz Hrvatske, BIH, Srbije, Slovenije, Crne Gore i Albanije! Dakle ako otvoriš račun i uplatiš 20€ na računu ćeš imati 60€!

[su_bet365_bonus_bih_promocija]

[excerptlist num=5 ]

 

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!