NaslovnicaVijesti"On može postati jedan od najboljih igrača na svijetu!"

“On može postati jedan od najboljih igrača na svijetu!”

Bivši igrač Barcelone Portugalac Deco otkrio je po njegovom mišljenju tko je najveći talenat iz Portugala.

može postati jedan od najboljih Deco

Deco je proveo sedam godina igrajući za reprezentaciju svoje zemlje, a ukupno je upisao 75 nastupa i postigao pet golova u periodu između 2003. i 2010. godine. Osim toga, on je predstavljao svoju zemlju na dva Europska i dva Svjetska prvenstva.

Playmaker se povukao iz reprezentacije nakon što je Portugal ispao iz osmine finala Svjetskog prvenstva 2010. godine protiv Španjolske, a glavni igrač i nosilac tima je i dalje Cristiano Ronaldo, koji uskoro slavi svoj 32. rođendan.

No, bivši veznjak Porta, Barcelone i Chelseaja smatra da Portugal ima jednog velikog talenta po imenu Bernando Silva, koji trenutno igra u Monacu.

“Mislim da Portugal sada ima dobru generaciju sa mnogo dobrih mladih igrača u veznom redu uglavnom, ali mislim da Bernando Silva, koji igra za Monaco, može postati jedan od najboljih igrača na svijetu!”

“On ima dosta kvaliteta, on je dobar igrač, često riskira. Zato mi se i sviđa. On može postati desetka u reprezentaciji u narednih nekoliko godina.”

21-godišnji Silva impresionira u Monacu nakon što je stigao iz Benfice na početku sezone. Veznjak, koji je produkt Benficine mlade škole, odigrao je ukupno 25 ligaških utakmica ove sezone u dresu Monaca, te pomogao svom timu da stigne do drugog mjesta u francuskom prvenstvu.

U tih 25 ligaških utakmica postigao je pet golova, te kreirao 27 prilika. Upisao je debi za reprezentaciju u martu prošle godine, ali od tada nije više nastupio za seniore.

[su_bet365_watch_live_football_mali]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!