NaslovnicaVijestiOno što se dogodilo Rangersu otkako je Steven Gerrard imenovan kao novi...

Ono što se dogodilo Rangersu otkako je Steven Gerrard imenovan kao novi menadžer je zaista impresivno!

Sve će oči biti uprte ka Steven Gerrardu sljedeće sezone dok započinje svoju menadžersku karijeru sa Rangersom. Liverpoolova legenda je potpisala prošlog tjedna četverogodišnji ugovor sa škotskim divovima, opisujući tu priliku kao nevjerojatnu.

Ono što se

“Bio je to drugačiji osjećaj u mom želucu od drugih prilika koje sam dobio kao menadžer. Imam poseban osjećaj i tada sam znao da je Rangers za mene”, dodoa je 37-godišnjak.

“Imam samopouzdanje koje mogu doprinijeti kao menadžer. Velika prilika mi se ukazala. Bio sam svjestan veličine kluba kojeg sam dugo gledao iz daljine.”

Gerrard će ovog ljeta službeno preuzeti Rangerse, ali već gleda na načine na koje može unaprijediti momčad prije sezone 2018/19.

Njegov bivši suigrač iz Liverpoola Martin Skrtel je među Rangersovim trenutnim popisom transfernih ciljeva za ljeto.

Gerrard je sada čovjek odgovoran za pomoć kako bi se osigurao kraj Celticove dominacije. Celtic je sada osvojio sedam uzastopnih naslova u škotskoj ligi, a cilj im je da uspiju deset zaredom u naredne tri sezone.

Na temlju dva posljednja Old Firm derbija, Celtic ima sve razloge da vjeruje da je to mogućnost.

Brendan Rodgersova ekipa je prošlog mjeseca pobijedila Rangersa sa 4-0 u polufinalu Škotskog kupa, a dva tjedna kasnije srušili su svoje žestoke protivnike sa 5-0 u ligi. Ali, razlika u kvaliteti između ova dva tima je ogromna u ovom trenutku, a Gerrardovo preuzimanje je očito donio dobar osjećaj natrag u Ibrox.

Prema pisanju Scottish Suna, Gerrardovo imenovanje povećalo je prodaju karata ove sezone, sa više od 30.000 navijača koji već obnavljaju svoje karte za sljedeću sezonu. To je već više prijava nego u isto vrijeme prošle godine.

“Strast koju su pokazali navijači koji su bili prisutni dok smo imenovali Stevena kao našeg novog menadžer bila je neusporediva”, komentirao je direktor kluba Stewart Robertson.

“Ovu odanost i strast nikada nećemo uzimati zdravo za govotov, jer nastavljamo neumorno raditi na stvaranju svjetlije budućnosti.”

Također je otkriveno kako je Gerrardov dolazak pojačao Rangersov globalni profil.

Otkako je imenovan prošlog tjedna, 50.000 ljudi je zapratilo Rangerse na raznim platformama društvenih medija, uključujući Facebook, Twitter, YouTube i Instagram.

Impresivno zar ne?


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!