NaslovnicaVijestiOPASNO ZAGRIZAO: Guardiola želi defanzivca iz Primere

OPASNO ZAGRIZAO: Guardiola želi defanzivca iz Primere

Guardiola želi defanzivca iz Primere. Bayern iz Minhena sjajno je startao ove sezone u Bundesligi i na najboljem je putu da odbrani naslov. Uz to, Bavarci veoma dobro igraju i u Ligi prvaka, a za vikend je isprašena Borussija (5:1).

guardiola

Ipak, čelnici Minhenskog kluba u potrazi su za novim pojačanjima. Tako bi već u januaru u Minhen mogao stići novi defanzivac.

U pitanju je sjajni stoper Valencije, Shkodran Mustafi. 23-godišnji fudbaler velika je želja Pepa Guardiole, a Bavarci će u januaru sve učiniti da ga dovedu u svoje redove. Nijemac u svom ugovoru ima otpusnu klauzulu od 50 miliona eura. Da li će Guardiola biti spreman da plati te novce?

Mustafi je stigao iz Sampdorije na Mestallu i brzo osvojio simpatije navijača sjajnim nastupima. Već je izborio i status reprezentativca Njemačke, a do sada je odigrao i osam mečeva za Elf.

Osim Bayerna, ranije se dovodio u vezu s Arsenalom i Barcelonom.
[touchcarousel id=’1′]
Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!