NaslovnicaVijestiOpljačkan Raphael Varane

Opljačkan Raphael Varane

Raphael Varane, nogometaš Real Madrida, opljačkan je tokom utakmice Lige prvaka između Real Madrida i Dortmunda.

Francuski defanzivac vratio se kući te otkrio da je opljačkan, i da mu nedostaje 60 hiljada funti u nakitu, gotovini, odjeći i kućnim stvarima.

Pljačkaši su provalili u kuću Varanea pošto je zaboravio da aktivira alarm prije polaska na utakmicu na Santiago Bernabeu.

Ukradeno mi je 12 dizajnerskih satova, od kojih svaki vrijedi po 3370 funti.

23-godišnji Varane, telefonirao je policiji u srijedu uveče, nakon što je otkrio provalu bogataškoj četvrti El Encinar de los Reyes, blizu mjesta gdje je nekada živio David Beckham.

Navodno, Varane je u žurbi zaboravio da aktivira skup alarmni sistem, te tako “olakšao” posao provalnicima.

Sumnja se da su provalnici ušli u posjed Varaneovih susjeda, koji su renovirali svoju imovinu, te tako došli do kuće francuskog defanzivca.

Prošlog mjeseca lopovi su ukrali satove i nakit vrijedne oko 425.000 funti tokom pljačke kuće bivše zvijezde Reala i najomraženije figure u Barceloni, Luisa Figa.

Vjeruje se da su pljačkaši provalili kroz terasu na prvom spratu, nakon što su se popeli ispred kuće u susjedstvu Parque de Conde de Orgaz, nedaleko od Varaneove kuće.

Figo, prošlogodišnji kandidat za predsjednika FIFA, nije bio na svom posjedu za vrijeme provale, ali je neposredno nakon povratka prijavio pljačku policiji.

Policija ne isključuje mogućnost da su ove provale djelo iste kriminalne skupine.

[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

Veliki preokret u Barceloni. Xavi ostaje, ali samo ako se ispune...

0
Iako je trener Xavi iz Barcelone najavio svoj odlazak s klupe na kraju sezone, medijska spekulacija u Španjolskoj sugerira mogućnost preokreta u toj situaciji....

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!