NaslovnicaVijestiOPREZ ZA KLADIONIČARE U EUROPSKOJ LIGI: Utakmica Arsenala prebačena na drugi stadion...

OPREZ ZA KLADIONIČARE U EUROPSKOJ LIGI: Utakmica Arsenala prebačena na drugi stadion – evo sa kakvom momčadi putuju u Ukrajinu!

Oprez za kladioničare u Europskoj ligi. Utakmica Arsenala prebačena na drugi stadion – evo sa kakvom momčadi putuju u Ukrajinu! Unai Emery kaže kako je odluka UEFA-e da prebaci utakmicu Arsenala protiv Vorskle na potpuno drugu lokaciju, utjecala na pripreme njegove ekipe.

Oprez za kladioničare

Utakmica se trebala igrati na stadionu Ukrajinske ekipe u Poltavi, ali su je pomakli na Olimpiyskiy stadion u glavnom gradu Kievu, nakon što je vlada prisilila borilački zakon nakon porasta napetosti sa susjedima Rusijom.

Na papiru, ova odluka je napravljena zbog zabrinutosti za sigurnost Topnika, koji su sinoć sletjeli u zemlji i više se ne moraju voziti autobusom.

“Prije svega, moramo poštivati UEFA-inu odluku, jer Vorskli nije lako”, rekao je EMery prošle noći na konferenciji za novinare.

“To nije bila jednostavna odluka za UEFA-u. Mi smo se jučer pripremali za putovanje u Poltavu i zatim smo čekali finalnu odluku,” rekao je Unai Emery.

“U Londonu smo napravili male izmjene i trenutačno smo upravo stigli.”

Emery je putovao sa 20 igrača uključujući i 12 igrača iz klupske akademije. To je dodalo činjenicu da niti jedna ekipa neće imati osobito mnogo navijača na ogromnom stadionu koji ima 80.000 mjesta što bi moglo napraviti čudnu atmosferu.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!