NaslovnicaVijestiOPROŠTAJNA PORUKA: Evo što je Loris Karius rekao navijačima Liverpoola nakon što...

OPROŠTAJNA PORUKA: Evo što je Loris Karius rekao navijačima Liverpoola nakon što je otišao u Besiktas!

Oproštajna poruka. Evo što je Loris Karius rekao navijačima Liverpoola nakon što je otišao u Besiktas! Loris Karius je zasigurno bio tema svih priča 2018. godine u Liveproolu.

Oproštajna poruka

Nikada nije bio dosljedan broj 1 za Redse od svog dolaska iz Mainza 2016. godine, ali je počeo da pronalazi formu u sezoni 2017/18.

A onda se dogodilo finale Lige prvaka.

Dvije greške Kariusa su postale glavna točka ismijavanja u nogometnom svijetu i njegovu budućnost su stavile u opasnost.

Ipak, Jurgen Klopp je uvijek podržavao vratar i otišao do medicinskog testiranja specijalista u Sjedinjenim Državama kako bi dokazao da je Karius imao potres mozga tijekom finala.

No, nakon ljeta nesigurnosti, koje je uključivalo i dovođenje Alissona na Anfield, Karius je ovaj tjedan otišao u Besiktas na dvogodišnju posudbu.

Čak i ako se turska ekipa odluči da ga ne potpiše trajno, Karius vjerojatno više neće igrati za Liverpool, tako da je odlučio poslati poruku navijačima na Instagramu.

“Ponosan sam što sam sada dio poznate obitelji Besiktasa,” rekao je Karius.

“Jučerašnja dobrodošlica u zračnoj luci je jednostavno bila neodoljiva! Dat ću sve od sebe da osvojimo što više titula u Besiktasu.”

“Velika hvala navijačima Liverpoola – nikada mi niste dopustili da hodam sam.”

S obzirom na neke zlonamjerne poruke koje je dobio, to je uistinu odlična poruka od Kariusa.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!