NaslovnicaVijestiOPROSTITE MI KRIV SAM ZA PORAZ: Da li je emotivna poruka dovoljna...

OPROSTITE MI KRIV SAM ZA PORAZ: Da li je emotivna poruka dovoljna da se prekine medijski linč njemačkog golmana?!

„Moje greške su nas koštale naslova” nakon poraza u finalu Lige prvaka, rekao je skrušeno Liverpoolov čuvar mreže Loris Karius, koji je nakon utakmice otišao sa terena, slomljen i preplavljen suzama. U Liverpoolovoj svlačionici vladala je tišina i nevjerica ali svi su stali na sttanu svog timskog kolege.

OPROSTITE MI KRIV SAM ZA PORAZ

 

Već neko vrijeme u tako važnoj utakmici nismo vidjeli tako velik individualni debakl koji je sinoć imao Liverpoolov vratar Loris Karius. Njemački vratar je u trenutku nepažnje kada je rukom asistirao Benzemi za prvi pogodak Reala, doživio totalni psihološki krah nakon kojeg je sve išlo niz brdo.

>> SERGIO RAMOS POSLAO PORUKU ZA SALAHA: Evo što je kapetan Real Madrida napisao Egipćaninu

Gareth Bale ga je prvo iznenadio fantastičnim makazicma, a zatim i dalekometnim udaracem s lijeve strane. Karius, koji je prije Liverpoola branio u Mainzu, bio je svjestan da je on sam najveći krivac za poraz Liverpoola a nakon utakmice ispričao se svima. Bio je preplavljen od suza u vjerojatno najtežem trenutku koji se može dogoditi nogometnom vrataru.

[su_bet365_100_bonus]

„U ovom trenutku ne osjećam ništa. Danas sam izgubio utakmicu za sve nas, žao mi je svih. Žao mi je kluba, suigrača i navijače zbog grešaka koje sam počinio ispaštamo svi. Kada bi mogao vratiti vrijeme u nazada, vratio bih ga. Danas sam ostavio ekipu na cijedilu, u stvari, moje pogreške su nas koštale naslova prvaka Evrope. Znate li vi šta je to uopšte? Teško je, ali takva je život nogometnih vratara. Moram se psihički vratiti, to je jedino što mi preostaje”, rekao je nakon utakmice Karius.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Trener ženske momčadi Leicestera dobio otkaz zbog romantične veze s igračicom

0
Willie Kirk (45), menadžer engleskog ženskog nogometnog kluba Leicester City Women, smijenjen je nakon što je interna istraga utvrdila da je prekršio pravila ponašanja....

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!