NaslovnicaVijestiOscar: Nisam otišao u Kinu samo zbog novca

Oscar: Nisam otišao u Kinu samo zbog novca

Brazilski nogometaš Oscar izjavio je kako nije prešao u Kinu samo zbog novca, već i zbog veće minutaže, te kako bi se izborio za povratak u reprezentaciju Brazila.

zbog novca

Oscar je ove sezone odigrao samo pet prvenstvenih utakmica za Chelsea, zbog čega je za transfer vrijedan 60 milijuna funti prešao u Shanghai SIPG.

Iako 25-godišnji nogometaš priznaje da je nedjeljna plaća od 400.000 funti bila važan faktor, rekao je da nije prešao u Kinu samo zbog novca, već da je želio igrati više utakmica kako bi se ustalio u državnom timu.

“Prošle godine sam imao ponudu iz Kine, ali nisam želio razgovarati o tome. Sada sam saslušao što imaju za ponuditi, a taj projekt zvuči savršeno. U svakom novom razgovoru imali su atraktivniju ponudu. Financije su mi bile važne, ali nije sve u novcu. Nisam sam, tu su supruga i djeca i mora biti lijepo u Shanghaiju. Nisam igrao mnogo u Chelseaju i kada sam čuo da su iz Shanghaija zainteresovani, bio sam sretan “, rekao je Oscar za magazin 4-4-2.

Oscar je karijeru počeo u Sao Paolu, igrao je za Internacional, a 2012. godine prešao je u Chelsea. On je sa tim klubom osvojio tri trofeja, Ligu Europe, Premier ligu i Liga kup.

“Bilo mi je vrlo teško da odem. Igrao sam tamo skoro pet godina i doživio mnogo lijepih trenutaka s klubom. Poštujem ekipu i navijače. (Trener Antonio) Conte je dobar čovjek. Poštovao je moju odluku i razumio da želim više igrati. Kada je došao u Chelsea rekao sam mu da su neki klubovi zainteresirani za mene. On je rekao da sam dio njegovih planova i odlučio sam ostati, ali stvari se mijenjaju “, rekao je Oscar.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!