NaslovnicaVijestiOscar: Svi igrači žele impresionirati Contea

Oscar: Svi igrači žele impresionirati Contea

Veznjak Chelseaja, Oscar, izjavio je da svaki igrač Chelseaja želi impresionirati novog trenera Antonija Contea pred njegov dolazak u klub na početku sljedeće sezone.

Svi igrači žele impresionirati Contea

Conte, koji trenutno obavlja funkciju izbornika talijanske reprezentacije, zamijenit će Guusa Hiddinka na Stamford Bridgeu sljedeće sezone nakon što je potpisao trogodišnji ugovor sa premierligašem.

Igrač “Plavaca”, Oscar, priznao je da se on i ostatak tima žele dokazati bivšem Juventusovom treneru, a prvu priliku za to će imati u subotu protiv Manchester Cityja.

“Pokušavam igrati najbolje što mogu u Chelseaju, ali nisam jedini. Svi igrači žele impresionirati Contea, koji će nam biti novi trener sljedeće sezone”, izjavio je Brazilac za službenu klupsku stranicu.

“Ostalo nam je još šest ligaških utakmica ove sezone. Igrali smo dobro protiv Swanseaja, ali nismo pobijedili, tako da se moramo fokusirati na sljedeću utakmicu, jer je ona vrlo važna za nas. Bit će to dobra utakmica protiv Manchester Cityja.”

Chelsea je izgubio rezultatom 1-0 protiv Swanseaja ovog vikenda, ali Oscar smatra da je njegov tim igrao dobro, bez obzira na rezultat.

“Svi u svlačionici su bili nezadovoljni, jer smo igrali dobro. Imali smo prilika za postizanje gola, ali nismo uspjeli i teško je kada ovako izgubite. Počeli smo dobro utakmicu, ali kad su postigli gol, počeli su igrati bolje.”

“Pričali smo na poluvremenu u svlačionici i odlučili da moramo poboljšati našu igru. U drugom poluvremenu smo bili bolji, ali ukoliko ne postignete gol ne možete pobijediti. Ove sezone je dosta mladih igrača dobilo priliku jer smo imali dosta problema sa povredama.”

[su_williamhill_bet10get20_mali]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!