NaslovnicaVijestiOstaje vjeran "Rossonerima": Nogometaš Milana Suso odbio dvije nevjerovatne ponude

Ostaje vjeran “Rossonerima”: Nogometaš Milana Suso odbio dvije nevjerovatne ponude

Španjolska zvijezda Suso, jedan je od najboljih igrača Milana u zadnje vrijeme, otkriva da je u posljednja dva ljetna transfer roka bio vrlo blizu transfera koji bi u Italiji podigao mnogo prašine.

Španjolski krilni igrač Suso je u posljednje dvije sezone, jedan od najboljig igrača u Milanu, pa ne čudi da je već dugo praćen raznim glasinma koje ga povezuju s drugim klubovima. Suso je govorio o tim glasinama prije nedjeljnog derbija protiv Intera, otkrivajući da se za njegov status u Milanu raspitivao i njegov najveći suparnik Inter, koji ga je pokušao u svoje redove dovesti pu dva navrata. Prvo, u vrijeme kada je sa Milanom pregovarao oko novog ugovora, i drugi put ovog ljeta kada je zbog financijskih poteškoća bivši vlasnik Li Yonghong napušta klub.

>> RYAN GIGGS OTKRIVA: Ovaj igrač bi trebao napustiti Stamford Bridge!

“Gledajte, ja ću biti u potpunosti iskren. Ovo ljeto sam imao priliku da odem… Dobio sam ponudu Intera, Massimiliano Mirabelli (bivši sportski direktor Milana – op.a.) je znao o tome. Bio sam iznenađen kada je javnosti saopštio kako ništa ne zna. Razgovarao sam s njim o tome. on je rekao da mu je želja da ostanem. U Milanu sam vrlo zadovoljan”, rekao je za  ESPN Suso te dao odgovor na pitanje da li ga je Inter i ovo ljeto pokušao dovesti.

[su_bet365_app]

“Da, pokušali su dvaput”, rekao je Suso, koji je tako odbio priliku da se preseli u klub koji u zadnje vrijeme ima mnogo bolje rezultate od Milana.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!