NaslovnicaVijesti"Ostao bih u Real Madridu da su mi dozvolili da odigram pet...

“Ostao bih u Real Madridu da su mi dozvolili da odigram pet uzastopnih utakmica”

Bivši napadač Real Madrida Alvaro Morata izjavio je kako bi još uvijek bio igrač ‘kraljevskog’ kluba da mu je bivši trener Zinedine Zidane pružao dovoljno prilika.

Bivši igrač Real Madrida komentarisao svoj odlazak

24-godišnji španjolski reprezentativac vratio se na Santiago Bernabeu prošlog ljeta, a već ovog ljeta je napustio Los Blanocose i otišao u Chelsea u transferu vrijednom 62 miliona eura.

Iako je bio povezivan i sa brojnim drugim europskim velikanima, bivši igrač Juventusa ipak se odlučio na londonski klub. Ipak, priznao je da je imao namjeru ostati u Real Madridu da je jedan uslov bio ispunjen.

“Ostao bih u Real Madridu da su mi dozvolili da odigram pet uzastopnih utakmica. To se nikad nije desilo…”

Otkako je stigao na Stamford Bridge, u ukupno tri nastupa za ‘Plavce’ u Premier ligi ove sezone postigao je dva gola i podijelio dvije asistencije.

Trenutno je sa reprezentacijom Španjolske, za koju je postigao deseti gol u 21. nastupu u velikoj pobjedi protiv Italije prije dva dana.

[su_no1forfootball]

Saznajte bitne informacije prvi!

[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

 

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!