NaslovnicaVijesti"Osvajanje Lige prvaka je Zidaneov najvažniji zadatak"

“Osvajanje Lige prvaka je Zidaneov najvažniji zadatak”

Prema mišljenju španjolskog trenera Josea Antonia Camacha, osvajanje Lige prvaka je Zidaneov najvažniji zadatak u Real Madridu ove sezone.

Osvajanje Lige prvaka je Zidaneov najvažniji zadatak

Francuz će sutra po prvi put sa klupe predvoditi Los Blancose u Ligi prvaka, kada će njegov tim igrati protiv Rome na Olimpicu u okviru osmine finala.

Camacho, koji je upisao preko 400 nastupa za Real Madrid u svojoj karijeri, izjavio je da Zidane ima veće šanse osvojiti Ligu prvaka ove sezone, nego domaće prvenstvo zbog Barcelonine dominacije u ligi.

“Zidane će učiniti sve kako bi zadržao Real Madrid u elitnom nogometu”, izjavio je Španjolac za Goal.

“Sada mu je protivnik vrlo moćna Barcelona i to je hendikep. Mislim da je bolja situacija za Real u Europi, nego u španjolskoj ligi. Najvažnija stvar koju sada mora je raditi sa pozitivnim mentalitetom, oni moraju ponovo vjerovati da ne zavide nikome i da mogu pobijediti bilo koga.”

“Moraju vjerovati da mogu osvojiti Ligu prvaka. Španjolsku ligu također, ali titula više ne ovisi samo o njima. Osvajanje Lige prvaka je Zidaneov najvažniji zadatak ove sezone, a to počinje sa utakmicom protiv Rome.”

“Moramo im dati vremena. Zidane je preuzeo tim i pokušava staviti svoj pečat na njega, ali još uvijek je rano.”

Cristiano Ronaldo je ove sezone najbolji strijelac Lige prvaka sa 11 postignutih golova, a Camacho je vrlo zahvalan Portugalcu za sve što je ponudio timu sa Santiago Bernabeua.

“Cristiano Ronaldo je već postigao uspjeh sa Real Madridom. On je igrač koji je u mogućnosti pobjeđivati i napredovati u Real Madridu radeći ono što najbolje zna – postizati golove. On je najbolji strijelac Reala svih vremena. On je igrač koji je osvojio dvije Zlatne lopte igrajući za Real Madrid, kao i druge naslove, a to je vrlo važno.”

“U gotovo dvadeset godina igračke karijere, nikada nisam imao suigrača poput njega. On je poprilično cijenjen, bar mislim. Cristiano će i dalje nastaviti donositi puno radosti Real Madridu.”

[su_bet365_200_bonus_mali]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!