NaslovnicaVijestiOtac Marcela Brozovića zgrožen: "Moj sin je ponos svima, samo vama nije!"

Otac Marcela Brozovića zgrožen: “Moj sin je ponos svima, samo vama nije!”

Nakon što je reprezentacija Hrvatske ostvarila spektakularan rezultat na Svjetskom prvenstvu u Rusiji, već nekoliko dana traje veliko slavlje u čitavoj državi. Vatreni su prvo dočekani u Zagrebu gdje je na ulice glavnog grada izšalo više od pola milijuna ljudi, a zatim se fešta nastavila i u drugim gradovima odakle dolaze reprezentavici – Split, Zadar, Donji Miholjac, Imotiski, Omiš, Slavonski Brod.

Ista sudbina trebala je čekati i venzaka Marcela Brozovića u rodnoj Velikoj Gorici, ali je slavlje prvo odgođeno, da bi na kraju bilo i otkazano. Otac hrvatskog reprezentativca u najmanju ruku razočaran je ovakvim raspletom događaja u Velikoj Gorici. Svoje nezadovoljstvo podijelio je na svom Facebook profilu.

[su_bet365_100bonus]

“Dragi naši NAŠ PONOS, sela Okuja, Italije, samo nije zaslužio da bude i Vaš ponos, Grada Velike Gorice. Roditelji zahvalite svojoj djeci na podršci, svima Vama i NEKA PATI KOGA SMETA. Evo, nisam izdržao plačem i pišem svima Vama. Večeras će OKUJE GORJETI”.”, stoji u opisu slike koju je na Facebook postavio otac Ivan Brozović.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!